Jeg har problemer med at se min Prime Video Channel

Hvis du har problemer med at se film og tv-serier fra Prime Video, skal du følge disse fejlfindingstrin.

Genstart din enhed

Genstart din enhed, og prøv derefter at se dit Prime Video-indhold igen.

Problemer med streaming af indhold skyldes ofte et problem med din internetforbindelse. Sørg for, at din Wi-Fi-router er kompatibel med 802.11a/g/n/ac.

Hvis familiemedlemmer eller venner bruger det samme internetnetværk, skal du bede dem om midlertidigt at sætte deres internetaktiviteter på pause. Når flere enheder bruger det samme internetnetværk til intensive aktiviteter som spil, videostreaming eller sikkerhedskopiering, kan det sænke hastigheden på det lokale netværk.

Se, om du kan streame din film eller tv-serie på en anden enhed ved hjælp af den samme Wi-Fi- eller mobilforbindelse. Hvis det ikke virker, kan det skyldes dit netværk og ikke din enhed.

Fjernelse af programdata kan også hjælpe med at løse problemer med afbrydelse i afspilningen fra andre apps, du bruger til at streame film og tv-serier på dit tv.

1. Vælg Indstillinger i menuen Fire TV.

2. Vælg Programmer > Administrer alle installerede programmer
  3. Vælg det program, du har problemer med.
  4. Vælg Gennemtving Stop, og vælg derefter Ryd data.
  5. Når du bliver bedt om at slette appdata, skal du vælge Ryd data igen.
  6. Tryk på tænd/sluk-knappen på fjernbetjeningen for at genstarte tv'et.
  7. Gå tilbage til dine apps og spil for at genåbne appen og forsøge at afspille igen.