1. Din konto

Aktivér undertekster på Prime Video på web, Amazon-enheder og mobilenheder

Aktivér undertekster under afspilning af en understøttet titel på Amazons websted, Amazon-enheder, mobiltelefoner og tablets.

1. Under afspilning af en titel, der understøtter undertekster, skal du vælge ikonet Undertekster i afspilningsmenuen. Du skal muligvis trykke på enhedens skærm for at få adgang til denne menu.
  2. Vælg de undertekster eller billedtekster, du ønsker at se. Hvis billedtekster er tilgængelige, vil du se efter ikonet Undertekster . Nogle enheder giver dig mulighed for at justere størrelsen og farven på den tekst, der bruges til undertekster, via menuen Indstillinger for undertekster . Hvis din enhed understøtter det, kan forudindstillinger også oprettes og vælges.

Mange Prime Video-titler inkluderer undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombination af disse funktioner. Udvalget af understøttede funktioner afhænger af den enhed, du bruger.