Aktivér undertekster eller closed captions (cc) på Prime Video på internettet, Amazon-enheder og mobilenheder

Aktivér undertekster under afspilning af en understøttet titel på Amazons websted, Amazon-enheder, mobiltelefoner og tablets.

1. Under afspilning af en titel, der understøtter undertekster, skal du vælge ikonet Undertekster i afspilningsmenuen. Du skal muligvis trykke på enhedens skærm for at få adgang til denne menu.
  2. Vælg de undertekster, du ønsker at se. Hvis undertekster er tilgængelige, angives de med ikonet Undertekster . Nogle enheder giver dig mulighed for at justere størrelsen og farven på den tekst, der bruges til undertekster, via menuen Indstillinger for undertekster . Hvis din enhed understøtter det, kan forudindstillinger også oprettes og vælges.

Mange Prime Video-titler inkluderer undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombination af disse. Udvalget af understøttede funktioner afhænger af den enhed, du bruger.