Aktivér undertekster eller closed captions (cc) på Prime Video på internettet, Amazon-enheder og mobilenheder

Aktivér undertekster eller closed captions (cc) under afspilning af en understøttet titel på Amazons websted, Amazon-enheder, mobiltelefoner og tablets.

1. Under afspilning af en titel, der understøtter undertekster eller closed captions (cc), skal du vælge ikonet i afspilningsmenuen. Du skal muligvis trykke på enhedens skærm for at få adgang til denne menu.
  2. Vælg de undertekster eller closed captions (cc), du ønsker at se. Hvis closed captions (cc) er tilgængelige, vil de blive angivet med ikonet . Nogle enheder giver dig mulighed for at justere størrelsen og farven på den tekst, der bruges til undertekster, via menuen Indstillinger for undertekster . Hvis din enhed understøtter det, kan forudindstillinger også oprettes og vælges.

Mange Prime Video-titler inkluderer undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombination af disse. Rækken af understøttede funktioner afhænger af den enhed, du bruger.