Problemer med fejl ved betaling og bestilling af Prime Video

Hvad du skal gøre, hvis du har problemer med Prime Video-ordrer, eller hvis du ser fejlkoder som 2016, 2021, 2023, 2026, 2027, 2028, 2029, 2040, 2041, 2043, 2044, 2047, 2048, 2063 eller 7035.

• Tjek dine betalingsindstillinger og 1-Click-indstillinger.
    Hvis du forsøger at foretage et køb ved hjælp af din Apple-betalingsmetode på iOS eller tvOS, skal du sikre dig, at de betalingsoplysninger, du har givet Apple under indstillingerne for iTunes og App Store, er opdaterede.
  • Tjek dine digitale ordrer – du bliver bedt om at opdatere betalingsoplysningerne.
  • Kontakt din kortudstedende bank.
  • Alternativt kan du bruge en anden betalingsmetode.

Du kan blive bedt om at bekræfte dit kort ved hjælp af din bank på Prime Video-webstedet og i Prime Video-apps. Dette kan forekomme, når du:

• Opretter et Prime Video-abonnement.
  • Opret et Prime Video Channel-abonnement.
  • Køb eller leje af en Prime Video-titel

Eksisterende Prime Video-abonnementer kan også kræve verificering. Oplysninger vil blive vist på Prime Video-webstedet og i Prime Video-apps, hvis dette er påkrævet.