1. Din konto

Hjælp til UEFA Champions League

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at se livedækningen af UEFA Champions League på Prime Video.

Spørgsmål og svar

1) Skal jeg betale ekstra for at se UEFA Champions League på Prime Video?

Prime-medlemmer i Italien kan se UEFA Champions League på Prime Video uden yderligere gebyrer. Ikke-Prime-medlemmer kan starte en 30-dages gratis prøveversion af Prime (€ 4,99/måned eller € 49,90/år). Få flere oplysninger på amazon.it/prime

2) Hvordan kan jeg tilmelde mig Amazon Prime?

Kunderne kan starte en 30-dages gratis prøveversion af Amazon Prime eller tilmelde sig for € 4,99/måned eller € 49,90/år. Ud over UEFA Champions League kan Prime-kunder få glæde af flere andre fordele, herunder gratis Premium-forsendelse, eksklusive tilbud og produkter, Amazon Originals, film og tv-serier og mere end 2 millioner gratis sange. Få flere oplysninger på amazon.it/prime.

3) Hvilke UEFA Champions League-kampe vil kunne ses live på Prime Video?

I sæsonen 2022/23 fortsætter Prime Video med at udsende topkampen om onsdagen for hver UEFA Champions League-kampdag fra Play-Offs og lige til semifinalerne. Der vil være et italiensk hold med i denne kamp, så længe et italiensk hold stadig er med i turneringen. Derudover udsender Prime Video også UEFA Super Cup onsdag d. 10. august 2022 kl. 21:00 (GMT+2).

4) Hvor kan jeg se UEFA Champions League live?

Gå til Prime Video-appen på din enhed. Under kampe kan du se "live og kommende begivenheder", og ellers kan du gå til startsiden på primevideo.com og klikke på Prime Video, hvor du vil se et link til "live og kommende begivenheder". Du kan også gå til din Prime Video-app (eller startsiden primevideo.com) og søge efter "UEFA Champions League". Se UEFA Champions League-landingssiden for alt indhold, der understøttes af enheder,

5) Hvad er den næste UEFA Champions League-livekamp på Prime Video?

Få oplysninger om den næste UEFA Champions League-livekamp på Prime Video ved at gå til UCL-hubsiden her.

6) Hvilket andet indhold kan jeg se ud over livekampe?

Der vil være en udsendelse med højdepunkter lige efter udsendelsen af onsdagens livekamp på Prime Video. Denne udsendelse vil indeholde højdepunkter fra alle kampe, der spilles onsdag. Når liveudsendelsen med højdepunkter er overstået, kan den bagefter streames indtil torsdag kl. 0:00 CET på Prime Video.

En fuld genafspilning samt højdepunkter (kort og udvidet) af livekampen vil være tilgængelig ca. 30 minutter efter sidste fløjt. Separate klip fra alle andre kampe om og onsdagen vil også kunne streames ca. 30 minutter efter sidste fløjt og indtil torsdag kl. 24:00 CET.

Yderligere spændende UEFA Champions League-programmer og andre Amazon Originals kan streames.

7) Jeg oplever streamingproblemer, hvad kan jeg gøre?

Først skal du kontrollere hastigheden af enhedens båndbredde. For at opnå den bedste livestreaming-oplevelse anbefaler Prime Video en downloadhastighed på mindst 1 Mbps til SD og 5 Mbps til HD. Prime Video leverer den bedst mulige streamingoplevelse baseret på båndbreddehastigheden. Hvis du oplever problemer med video, der hakker, eller videobevægelse, anbefaler vi, at du deaktiverer bevægelsesindstillingen på dit tv. Denne indstilling kan have et andet navn, afhængigt af tv-producenten. Nogle eksempler på bevægelsesindstillingen omfatter Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Hvis du stadig oplever problemer, bedes du kontakte os.

8) Jeg oplever forsinkelser i streamingen, hvordan reducerer jeg dette?

Selvom alle enheder er optimeret til at give en jævn og tydelig visningsoplevelse, giver nogle enheder mindre forsinkelse mellem livekampen og din stream. Vi anbefaler, at du bruger en Fire TV-, iOS- eller Android-enhed for at få den bedste oplevelse.

9) Hvilke enheder understøtter I? Hvilke enheder kan jeg bruge til livestreaming af UEFA Champions League-kampe?

Se UEFA Champions League derhjemme eller på farten med dit foretrukne valg mellem hundredvis af kompatible enheder. Stream fra internettet, eller brug Prime Video-appen på din smartphone, tablet, set-top-boks, spilkonsol eller smart-tv. Du kan finde en komplet liste over kompatible enheder i afsnittet Understøttede enheder her.

10) Kan jeg se UEFA Champions League-kampe på en pub eller bar?

Topkampen om onsdagen kan ses på Sky-pubber i Italien, dog med det forbehold, at disse steder køber den relevante pakke. Tjek venligst med din lokale pub, da tilgængeligheden kan variere afhængigt af deres opsætning og lokale forsamlingsforbud. Hvis du bestyrer en pub eller et andet kommercielt sted, og du gerne vil vise kampene, skal du købe pakken Sportsbar eller International gennem Sky-tilbuddet for virksomheder .

11) Kan jeg se UEFA Champions League-kampe, mens jeg rejser?

Prime-medlemmer bosiddende i Italien vil have mulighed for at se fodboldkampe, genafspilninger og højdepunkter, når de rejser inden for EU. Ingen andre internationale lokationer understøttes.

12) Hvor kan jeg se Premier League på Prime Video?

UEFA Champions League på Prime Video kan ses af Prime-medlemmer i Italien (herunder San Marino og Vatikanstaten).

13) Jeg modtager en lokationsfejl, når jeg prøver at se noget.

UEFA Champions League-kampe på Prime Video er kun tilgængelige for Prime-medlemmer, der er bosiddende i Italien (inklusive San Marino og Vatikanstaten), når de streamer fra Italien eller inden for EU. Kunder, der bor på andre internationale lokationer, er ikke berettigede. Prime Video understøtter ikke streaming af indhold via VPN (Virtual Private Network) eller proxyforbindelser. Hvis du vil se Prime Video, skal du slå disse tjenester fra på din enhed eller prøve at skifte til en anden tilgængelig forbindelse.

14) Er der kommentatorer på alle fodboldkampe?

Ja, der kommenteres fuldt ud i hver eneste kamp på italiensk. En alternativ lydindstilling vil også være tilgængelig via lydindstillingerne, der gør det muligt at skræddersy din liveoplevelse.

15) Hvorfor kan jeg ikke få adgang til livesport på min enhed?

Følgende enheder understøtter ikke livestreaming på Prime Video, hvorfor du ikke kan følge med på disse enheder:

• LG Hawaii TV: visse 2015-modeller og tidligere.
  • Sony Bravia TV: visse 2015-modeller og tidligere.
  • Sony Bravia Blu-Ray-afspiller.
  • Xbox 360-spillekonsol.

16) Kan jeg spole tilbage, sætte på pause og spole frem på min enhed?

Du kan spole tilbage, sætte på pause og spole frem på Android/iOS Mobile, web (Chrome, Firefox, Edge), Fire TV, Google Chromecast, Apple TV (3. generation og nyere) og udvalgte smart-tv'er. Brug afspilningsknappen til at se fra begyndelsen på siden med detaljer eller i afspilleren, når kampen skydes i gang. Bemærk, at disse funktioner ikke understøttes på alle enheder.

17) Hvordan slår jeg undertekster til og fra?

Du kan slå underteksterne til og fra ved at klikke på "op" på fjernbetjeningen og vælge indstillingerne for undertekster. På nogle enheder ser ikonet for undertekster ud som en dialogboks, eller det kan være angivet som et menupunkt under "Undertekster" på siden med detaljer om videoen.

18) Kan jeg se statistik, holdopstillinger osv., mens jeg ser UEFA Champions League-kampe? Hvilke X-Ray-funktioner er tilgængelige for UEFA Champions League-kampe?

Ja. X-Ray-funktioner vil være tilgængelige på alle understøttede klienter (FTV, Android, iOS og Web). På smartphones, tablets og internettet skal du vælge "Statistik og højdepunkter" under afspilning for at se kampstatistik i realtid, f.eks. mål, besiddelse, skud på mål, hjørne, kort, afstande løbet, gennemløb og meget mere. På Fire TV skal du bruge afspilningsknapperne under afspilningen og trykke på knappen "op" på din Fire TV-fjernbetjening for at få adgang til X-Ray-funktioner.

Ja, X-Ray for livesport giver yderligere oplysninger såsom statistik i realtid, live play-by-play, hold- og spilleroplysninger og meget mere, mens du ser kampen. Få adgang til X-Ray for en af følgende enheder:

• Fire TV: Ved at klikke på knappen op på din Fire TV-fjernbetjening.
  • iOS-/Android-telefoner: Ved at vende enheden lodret eller trykke på X-Ray-knappen øverst til venstre på skærmen.
  • iOS/-Android-tablets: Ved at vende enheden lodret eller trykke på X-Ray-knappen øverst til venstre på skærmen.
  • Web: Ved at klikke på "statistik og højdepunkter".

19) Hvilke andre oplysninger er tilgængelige?

Besøg vores hjælpesider her, eller kontakt os for at få yderligere hjælp.