Systemkrav til Prime Video for computere

Prime Video er tilgængelig via en webbrowser på en computer, der kører Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux.

Bemærk: Det er ikke alle Prime Video-titler, der understøtter alle funktioner.

For at få adgang til Prime Video skal du sikre dig, at du kører den nyeste version af en af disse webbrowsere:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Safari
  • Opera

Prime Video-afspilning understøttes på disse webbrowsere. Hvis du kører et andet operativsystem end Windows eller Mac OS, er afspilningen begrænset til standardopløsningen.

Webbrowsere

• Kvalitet ved streaming af video – op til HD
  • Lydkvalitet – stereo
  • Undertekster – ja
  • Lydbeskrivelse – ja
  • Live-streaming – ja
  • Live annoncesupport – ja
  • Annonceunderstøttede kanaler – ja