1. Din konto

Aktivér undertekster på Prime Video på tilsluttede enheder

Aktivér undertekster eller tekster for hørehæmmede under afspilning af en understøttet titel på enheder som f.eks. smart TV'er, set-top-bokse og spilkonsoller.

Du skal muligvis vælge det sprog, du ønsker at få undertekster eller tekster for hørehæmmede vist på, før afspilning. På titlens oversigtsskærm skal du trykke op og derefter til højre for at vælge Undertekster. Hvis billedtekster er tilgængelige, vil de have ikonet Undertekster .

1. Under afspilning af en titel, der understøtter undertekster, skal du vælge ikonet Undertekster i afspilningsmenuen. Dette giver dig mulighed for at slå undertekster til eller fra og vælge sproget for underteksterne. Du skal muligvis trykke på Enter-knappen på fjernbetjeningen eller lignende på en spilcontroller for at få adgang til denne menu.
  2. Du kan også justere størrelsen og farven på den tekst, der bruges til undertekster, via menuen Indstillinger for undertekster. Hvis din enhed understøtter det, kan forudindstillinger også oprettes og vælges.

• Mange Prime Video-titler inkluderer undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombination af disse funktioner. Udvalget af understøttede funktioner afhænger af den enhed, du bruger.
    • Roku-enheder understøtter ikke forudindstillinger for undertekster – disse forudindstillinger skal redigeres i menuen Indstillinger på din Roku-enhed.
    • Administration af undertekster på Apple TV kræver en anden fremgangsmåde. Få flere oplysninger på dette link https://support.apple.com/da-dk/HT202641