Aktivér undertekster eller closed captions (cc) på Prime Video på tilsluttede enheder

Aktivér undertekster eller closed captions (cc) under afspilning af en understøttet titel på enheder som f.eks. smart-tv'er, set-top-bokse og spilkonsoller.

Du skal vælge det sprog, du ønsker at få undertekster eller closed captions (cc) vist på, før afspilning. På titlens oversigtsskærm skal du trykke op og derefter til højre for at vælge Undertekster. Hvis closed captions (cc) er tilgængelige, vil de blive angivet med ikonet .

1. Under afspilning af en titel, der understøtter undertekster eller closed captions (cc), skal du vælge ikonet i afspilningsmenuen. Du skal muligvis trykke på Enter-knappen på fjernbetjeningen eller lignende på en spilcontroller for at få adgang til denne menu.
  2. Du kan også justere størrelsen og farven på den tekst, der bruges til undertekster, via menuen Indstillinger for undertekster . Hvis din enhed understøtter det, kan forudindstillinger også oprettes og vælges.

• Mange Prime Video-titler inkluderer undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombination af disse. Rækken af understøttede funktioner afhænger af den enhed, du bruger.
    • Roku-enheder understøtter ikke forudindstillinger for undertekster – de skal redigeres i menuen Indstillinger på din Roku-enhed.
    • Administration af undertekster på Apple TV kræver en anden fremgangsmåde. Besøg følgende link for at få yderligere oplysninger https://support.apple.com/da-dk/HT202641