Problemer ved brug af Prime Video Watch Party

Hvad du skal gøre, hvis du støder på fejl, mens du bruger Prime Video Watch Party-funktionen.

Hvis du har problemer med at bruge funktionen Prime Video Watch Party, skal du kontrollere, at:

• Du bruger en webbrowser på computer (Safari og Internet Explorer (IE) understøttes ikke). Prime Video Watch Parties er ikke kvalificerede på nogen anden enhed (f.eks. Fire TV, smart-tv'er, spilkonsoller, tilsluttede medieafspillere, mobiltelefoner og tablets).
  • Du befinder dig i øjeblikket i samme land som værten for Watch Party.
  • Du streamer en titel, der er inkluderet i Amazon, eller som kan lejes eller købes, som du har lejet eller købt. Værten og hver deltager skal have et Amazon Prime-medlemskab/Prime Video-abonnement eller have lejet eller købt indholdet, før personen tilmelder sig Watch Party.
  • Du bruger ikke en VPN.
  • Sørg for, at du ikke bruger den samme konto på flere enheder – du kan kun streame den samme titel til to enheder ad gangen.
  • Sørg for, at du er logget ind på den rigtige konto og har adgang til at se titlen uden for en Watch Party-visning.
  • Watch Party er ikke fyldt op. På nuværende tidspunkt er der en maksimal grænse på 100 deltagere i et enkelt Watch Party.