Opsig mit Prime Video-abonnement

Du kan opsige Prime Video-abonnementer online.

Bemærk: Hvis dit abonnement blev oprettet via en tredjepart, f.eks. en mobiltjenesteudbyder, skal du kontakte dem for at få yderligere hjælp.

Sådan slår du automatisk fornyelse fra på primevideo.com:

Hvis du modtager adgang til Prime Video som en del af dit abonnement, som kun indeholder Prime Video:

1. Gå til Konto og indstillinger.
  2. Under fanen Din konto skal du kigge efter afsnittet Dit medlemskab.
  3. Vælg Afslut medlemskab, og bekræft.

Hvis du modtager adgang til Prime Video som en del af et Amazon Prime-medlemskab:

1. Gå til Konto og indstillinger.
  2. Under fanen Din konto skal du vælge Rediger på Amazon i afsnittet Dit medlemskab.
  3. Vælg Afslut medlemskab og fordele eller Afslut prøveperiode og fordele (alt efter, hvad der er relevant), og bekræft derefter.

Eventuelle yderligere abonnementer, der er knyttet til dit Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskab, vil ikke blive fornyet, når dit Amazon Prime-medlemskab slutter.