1. Din konto

Vælg alternative lydspor eller lydbeskrivelser på Prime Video på tilsluttede enheder

Mange Prime Video-titler inkluderer flere lydspor, herunder alternative sprog eller lydbeskrivelser.

1. Under afspilning af titlen skal du trykke på fjernbetjeningen og derefter vælge Lyd og sprog. Vælg det lydspor, du ønsker, på listen over dem, der er tilgængelige. Lydbeskrivelsesspor inkluderer teksten [Lydbeskrivelse] i spornavnet.

Mange Prime Video-titler inkluderer undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombination af disse funktioner. Udvalget af understøttede funktioner afhænger af den enhed, du bruger.