1. Din konto

Problemer med Prime Video – fejl 7235

Hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 7235 på Prime Video.

1. Sørg for, at Chrome-webbrowseren til computer er fuldt opdateret. Søg efter tilgængelige browseropdateringer ved at gå til Indstillinger > Om Chrome.
    Du bliver bedt om at downloade og installere alle tilgængelige opdateringer.
  2. Skriv chrome://components i adresselinjen i din Chrome-webbrowser, og tryk på Enter.
    Klik på "Søg efter opdatering" under Widevine Content Decryption Module, og installer alle tilgængelige opdateringer.

Hvis opdateringen af din Chrome-webbrowser ikke virker, kan disse trin muligvis også hjælpe:

• Åbn Google Chrome-menuen (ikon med tre prikker).
  • Vælg "Indstillinger".
  • Vælg "Sikkerhed og privatliv" i menuen.
  • Vælg "Indstillinger for website".
  • Rul ned og vælg "Yderligere indstillinger for indhold".
  • Vælg "Beskyttede indholds-id'er".
  • Sørg for, at både "Websites kan afspille beskyttet indhold" og "Websites kan bruge id’er" er markeret, og genstart derefter din webbrowser.