1. Din konto

Hvorfor skal jeg betale for visse titler?

Visse titler kan købes eller lejes mod et ekstra gebyr som et supplement til de titler, du har adgang til med dit Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskab.

Køb fra Prime Video-butikken, som ikke er inkluderet i Prime, opkræves automatisk via den betalingsmetode, der er angivet for digitale køb. Dette kan opdateres via Opdater din betalingsmetode. Så snart ordren er fuldført, kan du se dine køb i Købte og lejede videoer under "Mine ting".

Bemærk: Hvis du i øjeblikket betaler for dit Prime- eller Prime Video-abonnement via Amazon eller via en tredjepartsoperatør, vil betaling for købte eller lejede videoer blive opkrævet via den betalingsmetode, der er valgt på din Amazon-konto. Hvis du ikke har et Prime- eller Prime Video-abonnement, hvis Prime Video-abonnementet betales via Apple, eller hvis du ikke har en gyldig betalingsmetode og faktureringsadresse angivet på din Amazon-konto, bliver alle købte eller lejede videoer i Prime Video-appen til iOS eller Apple TV opkrævet via betalingsmetoden i indstillingerne for iTunes og App Store.