1. Din konto

Opret og administrer Prime Video-profiler via webstedet

Du kan oprette og administrere Prime Video-profiler via webstedet.

Du kan have op til seks brugerprofiler (standardprofilen plus op til fem yderligere profiler, som kan være enten voksen- eller børneprofiler) i Prime Video på en enkelt Amazon-konto.

Sådan opretter og administrerer du (redigerer/sletter) en Prime Video-profil på webstedet:

• Klik på Administrer profiler, og klik derefter på Rediger profil på den næste skærm. Vælg den profil, du vil redigere. Du kan også fjerne profiler, oprette en konto- eller profilpinkode og konfigurere profillås fra denne skærm.