1. Din konto

Opret og administrer Prime Video-profiler på Fire TV

Du kan oprette og administrere Prime Video-profiler via Prime Video-appen på dine Fire TV-enheder.

Du kan have op til seks brugerprofiler (standardprofilen plus op til fem yderligere profiler, som kan være enten voksen- eller børneprofiler) i Prime Video på en enkelt Amazon-konto.

Sådan opretter og administrerer (redigerer/sletter) du en Prime Video-profil via Prime Video-appen på Fire TV:

• Du kan vælge og redigere profiler, første gang Prime Video-appen åbnes. -
  • Vælg profilikonet øverst i menuen på skærmen.
  • Vælg en anden profil, hvis du ønsker at skifte mellem profiler.
  • Hvis du vil redigere en eksisterende profil i denne menu, skal du bruge fjernbetjeningen til dit Fire TV til at vælge den profil, du vil redigere, og derefter vælge Rediger profil. Hvis du vælger Ny, fører dette dig til skærmen for oprettelse af en ny profil.