1. Din konto

Hvad er Prime Video Mobile Edition?

Prime Video Mobile Edition er et abonnement til en enkelt mobilenhed, og det er kun tilgængeligt i udvalgte lande via eksterne partnere og i Indien direkte fra Amazon.

Kunder med et abonnement på Prime Video Mobile Edition kan kun streame Prime Video-indhold i standardopløsning med Prime Video-appen på Android eller iOS.

Hvis du vil se indhold på et større udvalg af enheder eller i højere opløsning, skal du opgradere til et almindeligt Prime Video-abonnement eller et Amazon Prime-medlemskab (hvis det er muligt). Kunder i Indien kan også opgradere til et Prime Lite-abonnement.