1. Din konto

New Zealand Cricket – support

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at se livedækning af New Zealand Cricket på Prime Video.

Spørgsmål og svar

1) Skal jeg betale ekstra for at se New Zealand Cricket på Prime Video?

Prime-medlemmer i Indien kan se New Zealand Cricket live på Prime Video uden ekstra omkostninger. Personer, der ikke er Prime-medlemmer, kan købe et Prime-abonnement for at se New Zealand Cricket. Du kan altid opsige dit medlemskab. Få flere oplysninger på: https://www.amazon.in/prime

2) Hvilke kampe vil være tilgængelige på Prime Video?

Fra januar 2022 vil Prime-medlemmer i Indien kunne se New Zealand Cricket-kampe live på Prime Video i HD. Få flere oplysninger om tidsplanen ved at gå til hubben med hjælp til New Zealand Cricket her.

3) Hvor kan jeg finde livedækning af New Zealand Cricket på Prime Video?

Gå til Prime Video-appen på din enhed. Her kan du se kampe, der vises, under "Live cricket og højdepunkter" eller gå til din Prime Video-app og søge efter "New Zealand Cricket".

4) Hvordan installerer jeg Prime Video-appen på mine enheder?

Prime Video-appen er tilgængelig på en række forskellige fjernsyn, Amazon-enheder, mobilenheder, Blu-ray-afspillere, spilkonsoller og enheder til streaming af medier. Åbn din enheds appbutik for at downloade og installere Prime Video-appen. Åbn Prime Video-appen. Registrér din enhed ved at vælge Registrér på Amazon-webstedet. Du vil få en kode, som du skal indtaste på et angivet websted. Nogle enheder viser muligheden for at logge ind og begynde at se indhold ved hjælp af dine Amazon-kontooplysninger.

5) Kan jeg livestreame kampe på en hvilken som helst enhed?

Du kan streame disse kampe online via din webbrowser og internetforbundne tv'er, Blu-ray-afspillere, set-top-bokse, Fire Tablets og andre kompatible enheder. Få en liste over enheder, der er kompatible med vores tjeneste, her.

Du kan streame op til tre videoer på samme tid ved hjælp af den samme Amazon-konto. Du kan højst streame den samme video til to enheder ad gangen.

6) Kan jeg se New Zealand Cricket, mens jeg er på rejse?

New Zealand Cricket-kampe er kun tilgængelige for kunder, der befinder sig i Indien. Ingen andre internationale placeringer er kvalificerede.

7) Hvordan kan jeg se kampe, jeg ikke fik set?

Genafspilning af kampe vil være tilgængelig efter afslutningen af hver kamp.

8) Jeg modtager en fejlmeddelelse om placering, når jeg forsøger at se videoen?

New Zealand Cricket-kampe er kun tilgængelige for kunder, der befinder sig i Indien. Ingen andre internationale placeringer er kvalificerede. Prime Video understøtter ikke streaming af indhold via VPN (Virtual Private Network) eller proxyforbindelser. Hvis du vil se Prime Video, skal du deaktivere disse tjenester på din enhed eller prøve at skifte til en anden tilgængelig forbindelse. Hvis du stadig ikke kan få adgang, kan du kontakte os her.

9) Jeg oplever forsinkelser i streamingen. Hvordan reducerer jeg dette?

Selvom alle enheder er optimeret til at give en jævn og tydelig visningsoplevelse, giver nogle enheder mindre forsinkelse mellem livekampen og din stream. Vi anbefaler at bruge et Fire TV, Apple TV, en iOS- eller Android-enhed.

10) Jeg oplever streamingproblemer, hvad kan jeg gøre?

Hvis du har problemer med at se livestreaming eller livearrangementer på Prime Video, skal du sikre dig, at du bruger en understøttet enhed og har en tilstrækkelig downloadhastighed. Prime Video anbefaler en minimum downloadhastighed på 1 MB/s for SD-indhold og 5 MB/s for HD-indhold. Prime Video vil tilbyde den højest mulige streamingkvalitet baseret på den båndbreddehastighed, der er til rådighed.

Hvis du oplever problemer med video, der hakker, eller videobevægelse, anbefaler vi, at du deaktiverer bevægelsesindstillingen på dit tv. Denne indstilling kan have et andet navn, afhængigt af tv-producenten. Nogle eksempler på bevægelsesindstillingen omfatter Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Hvis du stadig oplever problemer, bedes du kontakte os her.

11) Hvordan kan jeg opdatere mine Fire TV Stick-apps?

Du kan opdatere dine apps automatisk ved at følge disse instruktioner: 1. Gå til Indstillinger, og vælg Apps. 2. Gå til Appstore. 3. Vælg JA for at opdatere apps automatisk. Hvis du vælger NEJ, vil du se individuelle valgmuligheder for opdatering for hvert app-ikon i dit appbibliotek. Sådan synkroniseres de kompatible apps på din Amazon Fire TV-enhed med din Cloud: Gå til Indstillinger > Min konto > Synkroniser Amazon-indhold.

12) Vil der være kommentatorer på alle kampe?

Ja. Der er kommentatorer under hele New Zealand Cricket-kampen, og det gælder alle kampe.

13) Kan jeg spole tilbage, sætte på pause og spole frem på min enhed?

Spol tilbage, sæt på pause og spol frem er tilgængelige på Android/iOS Mobile, web (Chrome, Firefox, Edge), Fire TV, Apple TV (3. gen. og nyere) og udvalgte smart-TV'er. Brug afspilningsknapperne til at se fra begyndelsen på siden med detaljer eller i afspilleren, når kampen skydes i gang. Bemærk, at disse funktioner muligvis ikke understøttes på alle enheder.

14) Vil undertekster være tilgængelige?

Nej, undertekster er i øjeblikket ikke tilgængelige.

15) Er det muligt at se kampene uden kommentarerne og bare få lydoplevelsen af stedet?

Når det gælder New Zealand Cricket i perioden januar – april 2022 vil Prime Video tilbyde kampe med en enkelt lydstream, hvor kommentatorer er aktiveret som standard.

16) Kan jeg se New Zealand Cricket Kampe på TV?

New Zealand Cricket er udelukkende tilgængelig på Prime Video. Som Prime Video-abonnent i Indien kan du få adgang til Prime Video på din smartphone, bærbare computer, tilsluttede TV'er og andre enheder. Få en liste over enheder, der er kompatible med vores tjeneste, her.

17) Hvornår kan jeg se det indiskes teams turné i New Zealand?

Det indiske kvindehold spiller i New Zealand i februar 2022, og det indiske herrehold spiller i New Zealand i november 2022.

18) Hvilke andre oplysninger er tilgængelige?

Få flere oplysninger ved at besøge vores hjælpesider, eller kontakt os for at få yderligere hjælp.