Konfigurer en Prime Video-pinkode på internettet

En Prime Video-pinkode begrænser muligheden for at købe eller se indhold på en individuel enhed.

Prime Video PIN-koden gælder på alle enheder, når den er konfigureret. Følgende enheder har dog deres egne indstillinger for børnesikring:

• Fire TV-enheder
  • Fire Tablets, der kører FireOS 5.0 eller ældre

Konfigurer en Prime Video-pinkode:

• På en pc eller Mac skal du gå til Konto og indstillinger og vælge Børnesikring.
  • Angiv en pinkode, og klik derefter på Gem.
    Bemærk: Prime Video-PIN-koder gælder på tværs af alle enheder, når de er konfigureret. Begrænsninger i forhold til børnesikring gælder kun for den enhed, de blev konfigureret til.