1. Din konto

Opret og administrer Prime Video-profiler på forbundne enheder

Du kan oprette og administrere Prime Video-profiler via Prime Video-appen på dine forbundne enheder, f.eks. smart-tv, set-top-bokse og spillekonsoller.

Du kan have op til seks brugerprofiler (standardprofilen plus op til fem yderligere profiler, som kan være enten voksen- eller børneprofiler) i Prime Video på en enkelt Amazon-konto.

Sådan kan du oprette og administrere (redigere/slette) en Prime Video-profil via Prime Video-appen på understøttede forbundne enheder:

• Vælg ikonet Profiler i topmenuen.
  • Hvis du vil redigere en eksisterende profil i denne menu, skal du bruge fjernbetjeningen til din enhed til at vælge den profil, du vil redigere, og derefter vælge Rediger.
  • Vælg Ny for at oprette en ny profil. Dette fører dig til skærmen for oprettelse af en ny profil.