1. Din konto

Annuller et utilsigtet køb

Du kan muligvis returnere en Prime Video-ordre, hvis du ikke har forsøgt at se eller downloade den.

Sådan returnerer du en utilsigtet eller uønsket Prime Video-ordre:

1. I Prime Video-appen eller på PrimeVideo.com skal du vælge Mine ting og derefter Købte og lejede videoer.
  2. Vælg den titel, der er købt eller lejet ved en fejl. Dette vil indlæse siden med oplysninger om titlen.
    Når siden indlæses, skal du ikke klikke på afspilningsknappen.
  3. Vælg Annuller din ordre.
  4. Vælg en årsag til annulleringen på rullemenuen, og klik derefter på Annuller dette køb.
    Når annulleringen er gennemført, gennemføres tilbagebetalingen til den betalingsmetode, der blev anvendt ved afgivelse af ordren. Videoen fjernes også fra "Købte og lejede videoer" under "Mine ting" som en del af refusionsprocessen.
    Bemærk: Hvis du har betalt via Apple, skal du gå til den relevante produktside på webstedet eller i Prime Video-appen for at se dine annulleringsmuligheder.

Bemærk: For at forhindre utilsigtede køb kan du aktivere børnesikring på din konto i Prime Video-indstillingerne. For at oprette en pinkode for Prime Video skal du gå til Konto og indstillinger og derefter vælge Børnesikring.