Betaling for leje eller køb på Prime Video

Yderligere indhold på Prime Video betales ved hjælp af din 1-Click-betalingsmetode.

På nuværende tidspunkt er leje og køb på PrimeVideo.com kun muligt for kunder, der bor i Australien, Canada, Frankrig, Italien, Mexico, Nederlandene og Spanien.

Betalinger foretages ved hjælp af den betalingsmetode, du har angivet i dine 1-Click-indstillinger, som du kan gå til og administrere under Konto og indstillinger.