1. Din konto

Betaling for leje eller køb på Prime Video

Yderligere indhold på Prime Video betales ved hjælp af din 1-Click-betalingsmetode.

På nuværende tidspunkt er leje og køb på PrimeVideo.com kun muligt for kunder, der bor i Frankrig, Italien, Spanien, Sverige, Belgien, Polen, Australien, Mexico, Holland, Chile, Colombia, Indien (kun leje), Brasilien og Canada.

Betalinger gennemføres ved hjælp af den betalingsmetode for digitale køb, som du har angivet. Dette kan tilgås og administreres på Konto og indstillinger.