Se Prime Video på Chromecast

Hvis du vil bruge Google Chromecast, skal du bruge den nyeste version af Prime Video-appen til enten iOS eller Android.

1. Gå til Prime Video-appen, og vælg ikonet Cast.
  2. Vælg den Chromecast-enhed, du vil bruge.

Bemærk: Din iOS- eller Android-enhed skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast. Sørg for, at din Chromecast, uanset om den er uafhængig eller indbygget i en anden enhed, er opdateret. Sørg også for, at din Prime Video-app og iOS- eller Android-enhed også er opdateret. Hvis du kører en Android-enhed, skal du sørge for, at Google Play-tjenesterne også er opdaterede.

3. Vælg en titel, du ønsker at se. Den valgte titel vises på det tv, som Chromecast er tilsluttet til.

Bemærk: Hvis du ønsker at ændre indstillingerne for undertekster på Chromecast, skal du først afbryde forbindelsen til Chromecast. Gå derefter til tilgængelighedsindstillingerne for din iOS- eller Android-enhed for at justere indstillingerne for undertekster og udvidede undertekster.