Download Prime Video-titler

Hvis du vil downloade Prime Video-titler til offlinevisning, skal du have en Fire Tablet eller Prime Video-appen til iOS, Android, eller Windows 10.

I Prime Video-appen til Android og Windows 10 kan du vælge, hvor disse downloads gemmes. Vi anbefaler ikke, at disse gemmes på drev, der er tilsluttet via USB.

• For film: Vælg valgmuligheden for at downloade titlen fra detaljesiden.
  • For tv-serier: Der er valgmulighed for at downloade hele sæsonen. For at downloade individuelle episoder skal du vælge download-ikonet på listen over episoder. På nuværende tidspunkt er det ikke tilladt at afspille downloadet indhold via Chromecast eller Airplay. Offlineafspilning på et tv er muligt med enheder, der understøtter dette, ved hjælp af de relevante adaptere.