1. Din konto

Problemer med live streaming på Prime Video

Hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at se livestreaming eller -arrangementer på Prime Video.

Hvis du har problemer med at se livestreaming eller livearrangementer på Prime Video, skal du sikre dig, at du bruger en understøttet enhed og har en tilstrækkelig downloadhastighed. Prime Video anbefaler en minimum downloadhastighed på 1 MB/sek. for SD-indhold og 5 MB/sek. for HD-indhold. Prime Video leverer den bedst mulige streamingoplevelse baseret på båndbreddehastigheden.

Bemærk: Hvis du oplever problemer med, at videoen "hakker i det" eller har alt for meget bevægelsessløring, anbefaler vi, at du slår indstillingen Motion på dit tv fra. Denne indstilling kan have et andet navn, afhængigt af tv-producenten. Nogle eksempler på indstillingen Motion omfatter Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture.