1. Din konto

Problemer med fejl ved betaling og bestilling af Prime Video

Hvad du skal gøre, hvis du har problemer med Prime Video-ordrer, eller hvis du ser fejlkoder som 2016, 2021, 2023, 2026, 2027, 2028, 2029, 2040, 2041, 2043, 2044, 2047, 2048, 2063 eller 7035.

• For Prime Video-kanaler og Amazon Prime-medlemskaber kan du administrere dine betalingsindstillinger og 1-Click-indstillinger under Konto og indstillinger. For Prime Video-leje og -køb skal du gå til Opdater din betalingsmetode. Kontrollér, at de indtastede betalingsoplysninger er korrekte, herunder kortnummeret, udløbsdatoen og den trecifrede sikkerhedskode.
    Hvis du forsøger at foretage et køb ved hjælp af din Apple-betalingsmetode på iOS eller tvOS, skal du sikre dig, at de betalingsoplysninger, du har givet Apple i indstillingerne for iTunes og App Store, er opdaterede.
  • Tjek dine digitale ordrer – du bliver bedt om at opdatere betalingsoplysningerne.
  • Kontrollér, at din betalingsmetode understøtter e-handelstransaktioner, og at saldoen kan dække købsbeløbet.
  • Kontakt den bank, hvor dit kort er udstedt.
  • Du kan også bruge en anden betalingsmetode.
    Bemærk, at i Nederlandene kan man betale med kreditkort og iDEAL for Prime- og Prime Video Channel-abonnementer og kun kreditkort for Prime Video-køb.

Du kan blive bedt om at verificere dit kort hos din bank på Prime Video-webstedet og i Prime Video-apps. Anmodningen kan dukke op, når du gør følgende:

• Opretter et Prime Video-abonnement.
  • Opret et Prime Video Channel-abonnement.
  • Køb eller leje af en Prime Video-titel

Eksisterende Prime Video-abonnementer kan også kræve verificering. Du vil få information på Prime Video-webstedet og i Prime Video-apps, hvis denne verifikation er påkrævet.