Problemer med fejl ved betaling og bestilling af Prime Video

Hvad du skal gøre, hvis du har problemer med Prime Video-ordrer, eller hvis du ser fejlkoder som 2016, 2021, 2023, 2026, 2027, 2028, 2029, 2040, 2041, 2043, 2044, 2047, 2048, 2063 eller 7035.

• Tjek dine betalingsindstillinger og 1-Click-indstillinger under Konto og Indstillinger. Kontrollér, at de indtastede betalingsoplysninger er korrekte, herunder kortnummeret, udløbsdatoen og den trecifrede sikkerhedskode.
    Hvis du forsøger at foretage et køb ved hjælp af din Apple-betalingsmetode på iOS eller tvOS, skal du sikre dig, at de betalingsoplysninger, du har givet Apple under indstillingerne for iTunes og App Store, er opdaterede.
  • Tjek dine digitale ordrer – du bliver bedt om at opdatere betalingsoplysningerne.
  • Kontrollér, at din betalingsmetode understøtter e-handelstransaktioner og har tilstrækkelige midler til rådighed for købet.
  • Kontakt din kortudstedende bank.
  • Du kan også bruge en anden betalingsmetode.
    Bemærk, at i Holland accepteres kun kreditkort ved Prime Video Channel-abonnementer og Prime Video-køb.

Du kan blive bedt om at bekræfte dit kort ved hjælp af din bank på Prime Video-webstedet og i Prime Video-apps. Denne prompt kan vises under:

• Opret et Prime Video-abonnement.
  • Opret et Prime Video Channel-abonnement.
  • Køb eller leje af en Prime Video-titel

Eksisterende Prime Video-abonnementer kan også kræve verificering. Oplysninger vil blive vist på Prime Video-webstedet og i Prime Video-apps, hvis denne verifikation er påkrævet.