1. Din konto

Hvordan deltager jeg i et videoparty på iPhones og iPads?

Alle Prime Video-kunder kan deltage i et videoparty.

1. Åbn det link, du modtog, på din iPhone eller iPad. Du bliver bedt om at åbne Prime Video-appen. Hvis du ikke kan se prompten, skal du klikke på ikonet for "dobbelt A" i Safari og vælge "Anmod om mobilwebsted" for at modtage denne prompt.
  2. Hvis du ikke har ret til at se det indhold, der er valgt i det videoparty, du deltager i, bliver du bedt om at abonnere på Amazon Prime Video eller købe eller leje indholdet, afhængigt af det indhold, du forsøger at se.
  3. Indtast dit ønskede brugernavn under Chat som.
  4. Vælg Video og chat – for at se videoparty'et på din enhed, hvor du har mulighed for at deltage i chatrummet – eller Kun chat, hvis du ønsker at se videoparty'et på en anden understøttet enhed.

Amazon Prime Video-medlemmer eller Prime Video-abonnenter kan deltage i et videoparty i deres eget land ved indhold, der er inkluderet i Prime. Personer, der ikke er Amazon Prime-medlemmer, der forsøger at tilgå kvalificerede titler, der er inkluderet i et Amazon Prime-medlemskab eller Prime Video-abonnement, bliver bedt om at abonnere på Prime Video, hvor der er mulighed for at få en gratis prøveversion på 30 dage (hvis betingelserne er opfyldt). Hvis titlen kan købes eller lejes, bliver du også bedt om at købe eller leje, hvis du ikke allerede har adgang til titlen.

Deltageren skal være fra samme land som værten, og værten skal begynde sit videoparty fra PrimeVideo.com. Tilgængeligheden af indhold og titler kan variere alt efter tid og sted.

Bemærk: Videoparties kan ses gennem Prime Video-appen på understøttede Fire TV-enheder i Frankrig, Italien, Spanien, Mexico, Brasilien, Australien, Indien, og Canada og på Prime Video-appen til udvalgte forbundne enheder ud over Android-mobiltelefoner, Android-tablets, Fire Tablets, iPhones og iPads. Du kan også få adgang til Prime Video-videoparties via computerwebbrowsere, undtagen Apples Safari.