Amazon Prime Video -käyttösäännöt

Kuten Amazon Prime Video -palvelun käyttöehdoissa on kuvattu, sisällöntoimittajiemme meille asettamien rajoitusten vuoksi videoille, jotka tarjoamme sinulle Amazon Prime Video -palvelussa, on asetettu rajoituksia, jotka koskevat katselua (esimerkiksi suoratoiston tai lataamisen kautta) sekä sitä, kuinka kauan tarjoamme ne sinulle. Kuhunkin videoosi sovellettavat rajoitukset riippuvat siitä, käytätkö videota oston, vuokrauksen, maksetun tilauksen vai tarjouskokeilun kautta vai maksutta. Nämä rajoitukset voivat muuttua ajan myötä, kun lisäämme palveluumme uusia ominaisuuksia, laitteita ja sisältöä. Seuraavassa on rajoituksia, jotka koskevat Amazon Prime Video -palvelun käyttöä selaimen ja yhteensopivien internetiin yhdistettyjen televisioiden, Blu-ray-soittimien, digiboksien, Fire-tablettilaitteiden ja muiden yhteensopivien laitteiden kautta.

Ostettavat videot

• Katselutavat: Kun ostat videon on-demand-katselua varten, tarjoamme sen sinulle suoratoistettavaksi ja useimmissa tapauksissa ladattavaksi seuraavasti:
    • Suoratoisto: Voit suoratoistaa ostettuja videoita verkossa selaimen ja yhteensopivien internetiin yhdistettyjen televisioiden, Blu-ray-soittimien, digiboksien, Fire-tablettilaitteiden ja muiden yhteensopivien laitteiden kautta. Saat luettelon palvelusi kanssa yhteensopivista laitteista Compatible devices -sivulta verkkosivustolla, jolla käytät Amazon Prime Video -palvelua seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan). Voit suoratoistaa jopa kolme videota samaan aikaan käyttämällä samaa Amazon-tiliä. Voit suoratoistaa saman videon korkeintaan kahteen laitteeseen kerrallaan.
    • Lataaminen: Kun latausvaihtoehto on käytettävissä, voit ladata ostamasi videot neljään yhteensopivaan latauslaitteeseen, kuten Fire-tablettilaitteisiin (muut kuin Kindle Fire 1st Generation) ja Android- ja iOS-laitteisiin. Saat luettelon lataukseen sopivista laitteista Download Prime Video Titles -sivulta verkkosivustolla, jolla käytät Amazon Prime Video -palvelua seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan). Kun olet ladannut ostetun videon, voit myös suoratoistaa sen edellä kuvatun mukaisesti.
  • Katseluaika: Rajoittamaton -- voit katsoa ostamiasi videoita uudelleen niin usein kuin haluat ja niin kauan kuin haluat (Amazon Prime -palvelun käyttöehtojenkuvauksen mukaisesti).

Vuokrattavat videot

• Katselutavat: Kun vuokraat videon on-demand-katselua varten, tarjoamme sen sinulle suoratoistettavaksi ja useimmissa tapauksissa ladattavaksi seuraavasti:
    • Suoratoisto: Voit suoratoistaa vuokrattuja videoita verkossa selaimen ja yhteensopivien internetiin yhdistettyjen televisioiden, Blu-ray-soittimien, digiboksien, Fire-tablettilaitteiden ja muiden yhteensopivien laitteiden kautta. Saat luettelon palvelusi kanssa yhteensopivista laitteista Compatible devices -sivulta verkkosivustolla, jolla käytät Amazon Prime Video -palvelua seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan). Voit suoratoistaa jopa kolme videota samaan aikaan käyttämällä samaa Amazon-tiliä. Voit suoratoistaa saman videon korkeintaan yhteen laitteeseen kerrallaan.
    • Lataaminen: Kun latausvaihtoehto on käytettävissä, voit ladata väliaikaisesti vuokraamasi videot yhteen yhteensopivaan latauslaitteeseen, kuten Fire-tablettilaitteisiin (muut kuin Kindle Fire 1st Generation) ja Android- ja iOS-laitteisiin. Saat luettelon lataukseen sopivista laitteista Download Prime Video Titles -sivulta verkkosivustolla, jolla käytät Amazon Prime Video -palvelua seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan). Kun olet ladannut vuokrattavan videon yhteensopivaan laitteeseen, et voi ladata tätä videota toiseen laitteeseen tai katsoa sitä samaan aikaan useammassa kuin yhdessä laitteessa käyttämällä samaa Amazon-tiliä. Voit kuitenkin alkaa katsoa ladattua videota yhdessä yhteensopivassa laitteessa ja suoratoistaa tämän videon myöhemmin toisessa yhteensopivassa laitteessa (kunhan sitä ei toisteta samaan aikaan useammassa kuin yhdessä laitteessa).
  • Katseluaika: Vuokravideoissa sinulla on useimmiten 48 tuntia aikaa katsoa video, kun olet aloittanut suoratoiston tai latauksen, sillä ehdolla, että sinun on joka tapauksessa lopetettava videon katselu ennen asianmukaisen vanhentumisjakson päättymistä, joka on yleensä 30 päivää vuokrasumman maksusta. Tämän jakson pituus löytyy tietosivulta tai tietosivun linkistä, kuten ”Learn more about renting and buying” -linkistä verkkosivuston tietosivuilla.

Prime- ja Prime Video -tilaukset (muut kuin Prime Video Mobile Edition)

• Katselutavat:
    • Suoratoisto: Videot, jotka ovat saatavilla maksetun Prime- tai Prime Video -tilauksen tai kampanjakokeilun kautta, ovat suoratoistettavissa verkossa. Voit suoratoistaa näitä ohjelmia verkossa selaimen ja yhteensopivien internetiin yhdistettyjen televisioiden, Blu-ray-soittimien, digiboksien, Fire-tablettilaitteiden ja muiden yhteensopivien laitteiden kautta. Saat luettelon palvelusi kanssa yhteensopivista laitteista Compatible devices -sivulta verkkosivustolla, jolla käytät Amazon Prime Video -palvelua seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan). Voit suoratoistaa jopa kolme ohjelmaa samaan aikaan käyttämällä samaa Amazon-tiliä. Voit suoratoistaa saman ohjelman korkeintaan kahteen laitteeseen kerrallaan.
    • Lataaminen: Monet näistä tilattavista ohjelmista ovat saatavilla myös väliaikaista latausta varten yhteensopiviin laitteisiin, kuten Fire-tablettilaitteisiin (muut kuin Kindle Fire 1st Generation) ja Android- ja iOS-laitteisiin. Saat luettelon lataukseen sopivista laitteista Download Prime Video Titles -sivulta verkkosivustolla, jolla käytät Amazon Prime Video -palvelua seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan). Kunkin tilattavan ohjelman tietosivulla ilmoitetaan, onko ohjelma saatavilla lataamista varten. Voit ladata saatavilla olevat ohjelmat vain kahteen laitteeseen kerrallaan. Jos olet jo ladannut ohjelman kahteen laitteeseen, sinun on poistettava se toisesta ennen kuin voit ladata sen muuhun laitteeseen. Asetamme ohjelmien enimmäismäärän, joka voidaan ladata kerralla Prime- tai Prime Video -palvelussa sekä kolmannen osapuolen lisävideotilausnimikkeistä kaikilla Amazon-tiliisi liittyvillä laitteilla. Määrä voi vaihdella sijainnin ja muiden tekijöiden perusteella. Koska kaikki tilausnimikkeet eivät ole saatavilla ladattavaksi, samat videot voivat olla saatavilla vuokrattavaksi tai ostettavaksi Amazon Prime Video -palvelusta, ja ne voidaan ladata yhteensopiviin laitteisiin.
  • Katseluaika: Voit suoratoistaa minkä tahansa videon, joka on määritetty sisältyväksi Prime- tai Prime Video -palveluun tietosivullaan. Ladatuissa videoissa sinulla on yleensä 30 päivää aikaa aloittaa videon katselu lataamisen jälkeen. Kun alat katsoa sitä, sinulla on yleensä 48 tuntia aikaa katsoa se loppuun. Kun Amazon Prime- tai Prime Video -jäsenyytesi tai kampanjakokeilusi päättyy tai peruutetaan, et voi katsoa mitään videoita, jotka ovat saatavilla Prime- tai Prime Video -tilauksen kautta, ellet ole vuokrannut tai ostanut tätä ohjelmaa.

Prime Video Mobile Edition

• Katselutavat:
    • Suoratoisto: Prime Video Mobile Edition -tilauksen (jos saatavilla) kautta saatavilla olevat videot ovat suoratoistettavissa Prime Video -sovelluksen kautta Android- ja iOS-laitteilla. Voit suoratoistaa yhden ohjelman kerrallaan käyttämällä samaa Amazon-tiliä yhdellä laitteella. Voit päivittää Prime Video Mobile Edition -tilauksesta täyteen Prime Video -tilaukseen milloin tahansa suoratoistaaksesi enemmän ohjelmia kerrallaan useammasta yhteensopivasta laitteesta.
    • Lataaminen: Monet näistä videoista ovat saatavilla myös väliaikaista latausta varten yhteensopiviin Android- ja iOS-laitteisiin. Ohjeet videon lataamiseen ovat saatavilla seuraavasta linkistä: PrimeVideo.com (device compatibility may vary by location). Kunkin Prime Video Mobile Edition -ohjelman tietosivulla ilmoitetaan, onko ohjelma saatavilla lataamista varten. Voit ladata saatavilla olevat ohjelmat yhteen Android- tai iOS-laitteeseen kerrallaan. Jos olet jo ladannut ohjelman yhteen mobiililaitteeseen, sinun on poistettava se ennen kuin voit ladata sen toiseen laitteeseen. Asetamme ohjelmien enimmäismäärän, joka voidaan ladata milloin tahansa. Määrä voi vaihdella sijainnin ja muiden tekijöiden perusteella. Koska kaikki Prime Video Mobile Edition -nimikkeet eivät ole saatavilla ladattavaksi, samat videot voivat olla saatavilla vuokrattavaksi tai ostettavaksi Amazon Prime Video -palvelusta, ja ne voidaan ladata yhteensopiviin laitteisiin.
  • Katseluaika: Voit suoratoistaa minkä tahansa videon, joka on määritetty sisältyväksi Prime- tai Prime Video -palveluun tietosivullaan. Ladatuissa videoissa sinulla on yleensä 30 päivää aikaa aloittaa videon katselu lataamisen jälkeen. Kun alat katsoa sitä, sinulla on yleensä 48 tuntia aikaa katsoa se loppuun. Kun Prime Video Mobile Edition -tilauksesi päättyy tai peruutetaan, et voi katsoa mitään videoita, jotka ovat saatavilla Prime Video Mobile Edition -tilauksen kautta, ellet ole vuokrannut tai ostanut tätä ohjelmaa tai uusinut tilausta.

Kolmannen osapuolen lisävideotilaukset

• Katselutavat:
    • Suoratoisto: Jos sinulla on Amazon Prime- tai Prime Video -jäsenyys tai kampanjakokeilu, voit tilata minkä tahansa sijaintipaikassasi tarjoamamme kolmannen osapuolen videotilauksen (esimerkiksi Prime Video -kanavien kautta) lisätilausmaksusta ja suoratoistaa minkä tahansa videon, joka sisältyy tähän tilaukseen videonimikkeen tietosivun määrittelyn mukaisesti. Voit suoratoistaa kolmannen osapuolen lisätilausnimikkeitä selaimen ja yhteensopivien internetiin yhdistettyjen televisioiden, Blu-ray-soittimien, digiboksien, Fire-tablettilaitteiden ja muiden yhteensopivien laitteiden kautta. Saat luettelon yhteensopivista laitteista Compatible devices -sivulta verkkosivustolla, jota käytät päästäksesi Amazon Prime Video -palveluun seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan). Voit suoratoistaa jopa kolme ohjelmaa (mukaan lukien Prime Video -ohjelmat) samaan aikaan käyttämällä samaa Amazon-tiliä. Useimmissa kolmansien osapuolten lisävideotilauksissa voit suoratoistaa saman ohjelman vain yhteen laitteeseen kerrallaan.
    • Lataaminen: Monet kolmannen osapuolen lisävideotilausnimikkeistä ovat saatavilla myös väliaikaista latausta varten yhteensopiviin laitteisiin, kuten Fire-tablettilaitteisiin (muut kuin Kindle Fire 1st Generation) ja Android- ja iOS-laitteisiin. Saat luettelon lataukseen sopivista laitteista Download Prime Video Titles -sivulta verkkosivustolla, jolla käytät Amazon Prime Video -palvelua seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan). Kunkin kolmannen osapuolen lisävideotilausnimikkeen tietosivulla ilmoitetaan, onko ohjelma saatavilla lataamista varten. Voit ladata saatavilla olevat ohjelmat vain kahteen laitteeseen kerrallaan. Jos olet jo ladannut ohjelman kahteen laitteeseen, sinun on poistettava se toisesta ennen kuin voit ladata sen muuhun laitteeseen. Asetamme ohjelmien enimmäismäärän, joka voidaan ladata kerralla Prime- tai Prime Video -palvelussa sekä kolmannen osapuolen lisävideotilausnimikkeistä kaikilla Amazon-tiliisi liittyvillä laitteilla. Määrä voi vaihdella sijainnin ja muiden tekijöiden perusteella. Koska kaikki kolmannen osapuolen lisävideotilausnimikkeet eivät ole saatavilla ladattavaksi, samat videot voivat olla saatavilla vuokrattavaksi tai ostettavaksi Amazon Prime Video -palvelusta, ja ne voidaan ladata yhteensopiviin laitteisiin.
  • Katseluaika: Voit suoratoistaa minkä tahansa videon, joka on määritetty sisältyväksi kolmannen osapuolen lisätilaukseen tietosivullaan. Ladatuissa videoissa sinulla on yleensä 30 päivää aikaa aloittaa videon katselu lataamisen jälkeen. Kun alat katsoa sitä, sinulla on yleensä 48 tuntia aikaa katsoa se loppuun. Kun kolmannen osapuolen lisävideotilauksesi päättyy tai peruutetaan tai Amazon Prime- tai Prime Video -jäsenyytesi tai kampanjakokeilusi päättyy tai peruutetaan, et voi katsoa mitään videoita, jotka ovat saatavilla kolmannen osapuolen lisätilauksesi kautta, ellet ole vuokrannut tai ostanut tätä ohjelmaa tai uudistanut tilausta.

Maksuttomat videot

• Katselutavat: Jos saatavilla, videoita, jotka ovat saatavilla maksutta osana kampanjaa tai jotka sisältävät mainoksia, voi suoratoistaa vain yhteensopivilla laitteilla. Ne eivät ole ladattavissa. Voit suoratoistaa jopa kolme videota samaan aikaan käyttämällä samaa Amazon-tiliä. Voit suoratoistaa saman videon korkeintaan yhteen laitteeseen kerrallaan. Koska nämä videot eivät ole ladattavissa, samat videot voivat olla ostettavissa tai vuokrattavissa Amazon Prime Video -palvelun kautta tai väliaikaisesti ladattavissa. Ostetut ja vuokratut ohjelmat sekä monet tilausohjelmat voidaan ladata yhteensopiviin laitteisiin. Saat luettelon yhteensopivista laitteista Compatible devices -sivulta verkkosivustolla, jota käytät päästäksesi Amazon Prime Video -palveluun seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan).
  • Katseluaika: Jos sinulla on Amazon-tili, saatat olla oikeutettu katsomaan videoita maksutta aina, kun video määritetty maksuttomaksi tietosivullaan.

Pay-Per-View-videot

• Katselutavat: Kun ostat videon katselukertakohtaista maksua vastaan, voit suoratoistaa videota verkossa selaimen ja yhteensopivien internetiin yhdistettyjen televisioiden, Blu-ray-soittimien, digiboksien, Fire-tablettilaitteiden ja muiden yhteensopivien laitteiden kautta. Saat luettelon palvelusi kanssa yhteensopivista laitteista Compatible devices -sivulta verkkosivustolla, jolla käytät Amazon Prime Video -palvelua seuraavien linkkien kautta: PrimeVideo.com, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de tai Amazon.co.jp (laiteyhteensopivuus voi vaihdella sijainnin mukaan). Voit suoratoistaa jopa kolme videota samaan aikaan käyttämällä samaa Amazon-tiliä. Voit suoratoistaa saman videon korkeintaan kahteen laitteeseen kerrallaan.
  • Katseluaika: Pay-Per-View-videoissa sinulla on videon käyttöoikeus vähintään 24 tuntia sen jälkeen, kun katselukertakohtaisen tapahtuman ensimmäinen näyttö on lopetettu Amazon Prime Video -palvelussa. Ajanjakson pituus, jolloin voit käyttää pay-per-view-videota sen ensimmäisen näyttökerran jälkeen Amazon Prime Video -palvelussa, löytyy tietosivulta tai tietosivun linkistä.