Prime Videon lapsilukkoasetukset

Prime Videon lapsilukkoasetusten avulla voit asettaa rajoituksia videosisällölle, jota voidaan katsella tai ostaa tiliäsi käyttämällä.

Prime Videon lapsilukkoasetukset edellyttävät tilin PIN-koodin antamista osto- tai katselurajoitusten ohittamiseksi.

Huomautus: Amazon Fire TV -laitteilla on omat lapsilukkoasetukset, joilla voi rajoittaa sisällön käyttöä ja ostamista, ja näitä asetuksia on hallittava suoraan laitteessa.