Valitse vaihtoehtoinen ääniraita tai kuvailutulkkaus Prime Video -palvelussa verkkoselaimessa, Amazon-laitteissa ja mobiililaitteissa

Monet Prime Video -nimikkeet sisältävät useita ääniraitoja, kuten vaihtoehtoisia kieliä tai kuvailutulkkauksen.

1. Kun toistat nimikettä, valitse Tekstitys- tai Kuvaileva tekstitys -kuvake. Sinun on ehkä napautettava laitteen näyttöä, jotta voit käyttää tätä valikkoa.
  2. Valitse ääniraita, jota haluat kuunnella. Kuvailutulkkausraidoissa on raidan nimessä teksti [Kuvailutulkkaus].

Monet Prime Video -nimikkeet sisältävät tekstityksen eri kielillä, vaihtoehtoisia ääniraitoja, kuvailutulkkauksen tai edellä mainittujen yhdistelmän. Tuettujen toimintojen valikoima riippuu käyttämästäsi laitteesta.