Prime Video -sovelluksen sisältävät Amazon-laitteet

Prime Videota voidaan käyttää seuraavilla Amazon-laitteilla.

Huomautus: Kaikki Prime Video -nimikkeet eivät tue kaikkia ominaisuuksia.

Fire TV ja Fire TV Stick

• Suoratoistettavan videon laatu - jopa Ultra HD
  • Äänenlaatu - jopa 5.1-tilaääni, Dolby Atmos
  • Tekstitys - kyllä
  • Kuvailutulkkaus - kyllä
  • Live-suoratoisto - kyllä (ohjelmistoversio 5.2.6.0 tai uudempi)
  • Live-mainostuki – kyllä
  • Mainoskanavat – kyllä
  • Profiilit ovat tuettuja - kyllä, Prime Video -sovelluksessa

Echo-laitteet, joissa on näyttö (kuten Echo Show, Echo Spot)

• Suoratoistettavan videon laatu - vakiopiirto
  • Äänenlaatu - stereo
  • Tekstitys - kyllä
  • Kuvailutulkkaus - kyllä
  • Live-suoratoisto - kyllä (ohjelmistoversio 594447320 tai uudempi)
  • Live-mainostuki - kyllä
  • Mainoskanavat – urheilutapahtumat kyllä, Prime Video Channels -kanavat ei

Fire Tablet

• Suoratoistettavan videon laatu - jopa HD
  • Äänenlaatu - jopa 5.1-tilaääni, jos sitä tuetaan
  • Tekstitys – kyllä
  • Kuvailutulkkaus – kyllä
  • Live-suoratoisto – kyllä, 7. sukupolven malleissa ja uudemmissa
  • Live-mainostuki – kyllä
  • Mainoskanavat – kyllä, 7. sukupolven malleissa ja uudemmissa
  • Profiilit ovat tuettuja - kyllä, Prime Video -sovelluksessa

Asiaan liittyvät ohjeaiheet