Prime Videon asentaminen laitteisiin

Prime Video -sovelluksen avulla voit katsoa Prime Videota.

Prime Video -sovellus on saatavana useille televisioille, Amazon-laitteille, mobiililaitteille, Blu-ray-soittimille, pelikonsoleille ja suoratoistomedialaitteille.

1. Lataa ja asenna Prime Video -sovellus laitteesi sovelluskaupasta.
  2. Avaa Prime Video -sovellus.
  3. Rekisteröi laitteesi valitsemalla Rekisteröidy Amazonin verkkosivustolla. Sinulle annetaan koodi, joka syötetään tietyllä verkkosivulla.
    Joissakin laitteissa näkyy QR-koodi, jonka voit skannata mobiililaitteellasi, tai voit vaihtoehtoisesti kirjautua sisään ja aloittaa katsomisen käyttämällä Amazon-tilitietojasi.