Prime Video -palvelun maksuongelmat ja tilausvirheet

Voit kokeilla seuraavia toimia, jos sinulla on ongelmia Prime Video -tilausten kanssa tai näet virhekoodin, kuten 2016, 2021, 2023, 2026, 2027, 2028, 2029, 2040, 2041, 2043, 2044, 2047, 2048, 2063 tai 7035.

• Voit hallita Prime Video Channels ‑tilausten ja Amazon Prime ‑jäsenyyksien maksuasetuksia ja 1-Click-asetuksia kohdassa Tili ja asetukset. Prime Video -ostojen ja -vuokrausten maksamista varten siirry osoitteeseen Päivitä maksutapa. Varmista, että maksutiedot ovat oikein, mukaan lukien kortin numero, viimeinen voimassaolopäivä ja kolminumeroinen turvakoodi.
    Jos yrität tehdä ostoksen Apple-maksutavalla iOS- tai tvOS-laitteessa, varmista, että Applelle iTunes & App Store -asetuksissa antamasi maksutiedot ovat ajan tasalla.
  • Tarkista digitaaliset tilauksesi – näyttöön tulee kehote maksutietojen päivittämisestä.
  • Varmista, että valitsemasi maksutapaa voi käyttää verkko-ostoksiin ja että kate riittää ostotapahtumaan.
  • Ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin.
  • Vaihtoehtoisesti voit käyttää toista maksutapaa.
    Huomaathan, että Alankomaissa luottokortit ja iDEAL hyväksytään Prime- ja Prime Video Channel -tilauksiin, ja Prime Video -ostoihin hyväksytään vain luottokortti.

Sinua voidaan pyytää Prime Video -verkkosivustolla ja Prime Video -sovelluksessa varmentamaan korttisi pankissasi. Tämä kehote saattaa näkyä seuraavissa tilanteissa:

• Prime Video -tilausta rekisteröitäessä
  • Prime Video -kanavan tilausta rekisteröitäessä
  • Prime Video -nimikettä ostettaessa tai vuokrattaessa

Olemassa olevat Prime Video -tilaukset saattavat myös edellyttää varmennusta. Mikäli varmennus on tarpeen, siitä ilmoitetaan Prime Video -verkkosivustossa tai Prime Video -sovelluksessa.