Prime Video -nimikkeiden toisto-ongelmat

Voit kokeilla seuraavia toimia, jos Prime Video -nimikkeiden toisto ei onnistu tai näet virhekoodin, kuten 1007, 1022, 7003, 7005, 7031, 7135, 7202, 7203, 7204, 7206, 7207, 7230, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306, 8020, 9003 tai 9074.

• Sulje laitteen Prime Video -sovellus (tai verkkoselain, jos katselet sisältöä tietokoneella).
  • Käynnistä tietokone tai verkkoon yhdistetty toistolaite uudelleen.
  • Varmista, että laitteessasi tai verkkoselaimessasi on uusimmat päivitykset.

Tarkista Chrome-selaimen päivitykset kirjoittamalla osoiteriville chrome://settings/help, mikä käynnistää päivitysten automaattisen tarkistuksen. Voit myös tarkistaa päivitykset napsauttamalla valikkokuvaketta, napsauttamalla Ohje ja napsauttamalla sitten Tietoja Google Chromesta.

Tarkista Firefox-selaimen päivitykset napsauttamalla valikkokuvaketta, napsauttamalla Ohje ja napsauttamalla sitten Tietoja Firefoxista. Tämä käynnistää päivitystarkistuksen.

Päivitä Fire Tablet -laite avaamalla Asetukset-valikko ja valitsemalla Laiteasetukset > Järjestelmäpäivitykset > Päivitykset: Tarkista nyt.

Päivitä Fire TV -laite avaamalla Asetukset-valikko ja valitsemalla Oma Fire TV > Tietoja > Tarkista järjestelmäpäivitykset.

• Varmista, että et käytä samaa tiliä useilla laitteilla. Voit suoratoistaa samaa nimikettä enintään kahdessa laitteessa kerrallaan.
  • Varmista, että kaikki ulkoiset laitteet on liitetty televisioon tai näyttöön HDMI-kaapelilla, joka on yhteensopiva HDCP 1.4 -standardin (HD-sisältö) ja HDCP 2.2 -standardin (UHD- ja/tai HDR-sisältö) kanssa.
  • Keskeytä kaikki muu meneillään oleva Internet-toiminta – varsinkin, jos muut kotisi laitteet käyttävät verkkoa samanaikaisesti.
  • Tarkista Internet-yhteys. Verkkoon liitetty toistolaite ja/tai reititin on ehkä käynnistettävä uudelleen.
  • Jos Internet-yhteyden muodostaminen on mahdollista muilla laitteilla, päivitä verkkoon liitetyn toistolaitteen DNS-asetukset. Tarkista, onko laitteen valmistajalta saatavana lisätietoja.
  • Poista käytöstä kaikki VPN- tai välityspalvelimet.

Asiaan liittyvät ohjeaiheet