Hva er Prime Video?

Finn ut mer om Prime Video og hva som kreves for å få tilgang til tjenesten.

Prime Video tilbyr tilgang til digitale filmer og TV-programmer med månedlig medlemskap.

Prime Video er tilgjengelig i over 200 land og territorier – alt du trenger er en Amazon-konto, et Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskap og en kompatibel tilkoblet enhet.

For å se de ulike typene medlemskap som finnes, kan du gå til primevideo.com. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Om Prime Video-medlemskap.

Med et kvalifisert medlemskap kan du se filmer og TV-programmer fra Prime Video-nettstedet på datamaskinen eller via Prime Video-appen. Prime Video-appen er tilgjengelig på følgende enheter:

• Android-smarttelefoner og -nettbrett
  • iOS-enheter (iPhone, iPad og iPod touch)
  • Apple TV
  • Smart TV (støttede Samsung-, Sony- og LG-modeller)
  • Fire TV Stick Basic Edition
  • Fire-nettbrett
  • PlayStation-konsoll
  • Xbox One-konsoll

For å finne ut mer om måter du kan se på, gå til Installer Prime Video på enheten din.

Du kan bla gjennom titler som du kan se med Prime Video på Prime Video-nettstedet eller direkte på enheten din.

Prime Video-nettstedet og appgrensesnittet er tilgjengelige på følgende språk:

Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk (Brasil), nederlandsk, polsk, hindi, dansk, svensk, norsk, tamilsk, telugu.

For mange Prime Video-titler kan du velge undertekster og lyddubbing for videoavspilling på følgende språk:

Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk (Brasil), japansk, nederlandsk, polsk, hindi, dansk, svensk, norsk, tamilsk, telugu.

Prime Video-utvalget endres kontinuerlig, og inkluderer populære filmer og TV-programmer, Amazon Originals og mer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Se på Prime Video.