Systemkrav for datamaskiner

Finn ut mer om systemkravene for å se Prime Video gjennom datamaskinens nettleser.

Datamaskinens maskinvare

Intel Core 2 Duo-prosessor (eller tilsvarende)

Datamaskinens operativsystem

• Windows 7 eller nyere
  • Mac OS 10.7 eller nyere
  • Du kan bruke Chrome til å se Prime Video i Linux/UNIX-operativsystemer (inkludert Chrome OS)); men avspilling er begrenset til standard oppløsning (SD).

Internett-tilkobling

• Standarddefinisjon (SD)-videoer: 900 Kbits/sek
  • High Definition (HD)-videoer: 3,5 Mbit/sek

Note: Prime Video-strømming støttes ikke gjennom Virtual Private Network (VPN) eller proxy-tilkoblinger. Hvis du vil se Prime Video, må du deaktivere disse tjenestene for enheten din eller prøve å bytte til en annen tilgjengelig tilkobling.

Nettlesere

• Chrome (versjon 62 eller nyere)
  • Firefox (versjon 53 eller nyere)
  • Internet Explorer (versjon 11 eller nyere)
  • Microsoft Edge på Windows 10
  • Safari (versjon 10 eller nyere på Mac OS 10.12.1 eller nyere)
  • Opera (versjon 37 eller nyere)

Note: Firefox ESR støttes ikke for øyeblikket. Firefox ESR (Versjon 60) vil bli støttet når den er tilgjengelig for allmennheten, som er ca. 1. mai 2018.

Tip: Hvis du vil se Prime Video på datamaskinen, anbefaler vi at du bruker en nettleser som støtter HTML5-videospilleren vår. HTML5-spilleren er optimalisert for å virke med Prime Video-tjenesten, og bruker ikke separate nettleserprogramtillegg for å spille av videoinnhold. Den støtter også videofunksjoner som automatisk avspilling og avspilling i full 1080p High Definition.

Programtillegg for nettlesere

Hvis du bruker en nettleser eller nettleserversjon som ikke støtter HTML5-spilleren vår, kan du få tilgang til Prime Video med Microsoft Silverlight.

Silverlight er et programtillegg som brukes til å spille Prime Video-innhold på Safari og noen versjoner av Internet Explorer. Du vil vanligvis se en installasjons- eller aktiveringsmelding på skjermen hvis Silverlight kreves for nettleseren din.

Minimum støttet versjon av Silverlight er 5.1. For å installere den nyeste versjonen, kan du gå til Få Microsoft Silverlight .

Tip: Hvis du har problemer med å aktivere Silverlight, må du kontrollere at nettleserens programtillegg eller innstillinger for programtillegg ikke er satt til "Aldri aktiver" Silverlight. For å få tilgang til Silverlight fra nettleseren din må du kanskje endre disse innstillingene til "Be om å aktivere" eller "Aktiver alltid"