Administrer Prime Video-enhetene dine

Finn ut hvordan du logger på Prime Video, logger ut og administrerer registrerte enheter.

Administrer enhetene dine

Du kan også vise og administrere enhetene som er koblet til kontoen din fra Prime Video-nettstedet.

Gå til Konto og innstillinger og åpne Dine enheter fra toppmenyen. Hver av enhetene er oppført under Registrerte enheter:

• Hvis du vil fjerne en enhet fra kontoen din, velger du Avregistrer ved siden av enheten.
  • For å koble en enhet til kontoen din velger du Registrer en ny enhet øverst på siden.

Tip: Hvis du ikke ser en av enhetene dine oppført under Registrerte enheter, prøv å bruke Registrer en ny enhet-alternativet for å legge den til kontoen din på Prime Video-nettstedet. Pass på å legge inn informasjonen som er knyttet til Prime Video-medlemskapet ditt, under registreringsprosessen.

Du kan også se de registrerte enhetene dine fra Prime Video-appen for Android og iOS.

Fra Prime Video-appen trykker du på Innstillinger, og trykker deretter på Registrerte enheter. For å fjerne en enhet fra kontoen din, trykker du på Avregistrer ved siden av enheten.

Du må da logge på igjen direkte på den enheten, eller registrere den fra Prime Video-nettstedet.

Logg på enheten din

Hvis du vil se Prime Video-titler på nettstedet eller tilkoblede enheter, må du logge på kontoen som er knyttet til Prime Video-medlemskapet ditt.

Tip: Første gang du åpner Prime Video-appen, blir du bedt om å logge på kontoen din ved å klikke på Logg på eller registrere enheten din ved å klikke på Registrer enheten din for å fullføre oppsettet. For mer informasjon kan du gå til Konfigurer Prime Video på enheten din og velge enheten.

Du kan koble enheten din eller nettleseren til én konto om gangen. Hvis du vil vite mer om å opprette en konto og starte et medlemskap med Prime Video, går du til Hvordan starte et Prime Video-medlemskap eller en gratis prøveperiode.

Logg av Prime Video

Når du logger av Prime Video, er nettleseren din eller enheten ikke lenger koblet til kontoen din. Du kan ikke se Prime Video-titler før du logger på igjen.

For å logge av Prime Video-nettstedet åpner du Konto-menyen øverst til høyre på skjermen, og velger deretter alternativet Logg av

Du kan logge av Prime Video-appen direkte fra den tilkoblede enheten:

TV

1. Gå til startskjermbildet for Prime Video, og velg Hjelp fra menyen
  2. Velg Avregistrer enheten din.
  3. Velg Avregistrer enheten din, velg deretter OK for å bekrefte.

Fire TV Stick Basic Edition

1. Velg Innstillinger fra Fire-TV-menyen.
  2. Gå til Min konto.
  3. Hvis enheten din allerede er registrert, vises navnet som er tilknyttet kontoen din, i denne delen. Hvis du velger den, ser du et Avregistrer-alternativ

Android-enheter

1. Start Prime Video-appen og åpne menyen Menyknapp
				.
  2. Velg Innstillinger.
  3. I delen "Innlogget som" velger du Logg på med en annen Amazon-konto.

iOS-enheter

1. Start Prime Video-appen og velg Innstillinger fra menyen.
  2. Velg Min konto.
  3. Velg Logg av.

Fire-nettbrett

På Fire-nettbrettet er Prime Video koblet til samme konto som du brukte til å registrere enheten din. Slik endrer du innstillingene for enhetsregistrering:

1. Sveip ned fra toppen av startskjermen og velg Innstillinger.
  2. Velg Min konto.
  3. Velg Avregistrer.

PlayStation- eller Xbox One-konsoller

1. Fra Prime Video-startskjermbildet trykker du på den korresponderende "Hjelp"-knappen på kontrolleren din.
  2. Velg Avregistrer.

Tip: Når du har logget av eller avregistrert enheten din, ser du vanligvis en melding om at du kan logge på igjen. Du kan deretter angi informasjonen for den foretrukne kontoen din.