Last ned Prime Video-titler til mobilenheten din

Finn ut hvordan du laster ned Prime Video-titler til mobilenheten for avspilling uten nett.

Du kan laste ned utvalgte Prime Video-titler til mobilenheten din, slik at du kan se dem uten en aktiv Internett-tilkobling.

Slik laster du ned Prime Video-titler til enheten:

1. I Prime Video-appen finner du filmen eller TV-programmet du vil laste ned, og åpner videoinformasjonen.
  2. Trykk på Last ned-alternativet

Et "nedlastet»-ikon eller et avmerkningsikon vises på skjermen når nedlastingen er fullført.

Note: Talespråket for nedlastede titler vil være språket du sist strømmet på, hvis det er tilgjengelig for tittelen. Alle tilgjengelige undertekstspråk er tilgjengelige under frakoblet avspilling.

Slik finner du nedlastingene dine:

• Fra Prime Video-appen - Velg Nedlastninger fra menyen.

Note: Øverst på skjermen kan du veksle mellom "Filmer" og "TV" for å finne den nedlastede tittelen.

• Fra Fire-nettbrettet - Åpne menyen, og velg Nylige nedlastinger.

Last ned Tilgjengelighet og visningstider

Bare utvalgte Prime Video-titler er tilgjengelige for nedlasting, og tidsperioden du kan se en nedlastet tittel mens enheten er frakoblet, varierer etter tittel.

Et varsel vises vanligvis på skjermen når visningsperioden for en tittel er nesten over.

Skjermvarsler vises også hvis du har lastet ned maksimalt antall Prime Video-titler, og må slette én eller flere for å fortsette med den aktuelle nedlastingen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se gjeldende Regler for bruk, ved å gå til Info om tjenesteleverandør, Vilkår og retningslinjer.