Administrer Autoavspilling

Se hvordan du administrerer Autoavspilling, noe som gir deg muligheten til automatisk å spille av en TV-serie, episode for episode.

Autoavspilling viser deg Neste episode i en TV-serie mot slutten av den gjeldende episoden, når rulleteksten går over skjermen.

Med Autoavspilling slått , starter neste episode i serien automatisk når den nåværende episoden er over. De neste seks episodene i serien spilles av én etter én.

Tip: Du kan også velge Neste episode-ruten for raskt å hoppe til neste episode.

Du kan administrere Autoavspilling-innstillingene fra Prime Video-nettstedet eller Prime Video-appen for Android og iOS.

Slik administrerer du Autoavspilling fra Prime Video-nettstedet:

1. Gå til Konto og innstilinger.
  2. Åpne Avspilling-fanen i toppmenyen.
  3. Sett Autoavspilling til eller AV.

Slik administrerer du Autoavspilling fra Prime Video-appen:

1. Åpne Innstillinger fra menyen
  2. Se etter Autoavspilling-alternativet
  3. Sett Autoavspilling til eller AV.

Slå av eller skjul Autoavspilling

Med Autoavspilling slått AV, vises Neste episode fortsatt på slutten av videoen du spiller av, men neste video starter ikke automatisk.

Du kan også lukke Neste episode-boksen under videoavspilling ved å velge Skjul-alternativet.