Løs problemer på en Fire TV, smart-TV eller strømmeenhet

Om oppdatering av fastvare for enheten

Finn ut mer om oppdatering av fastvaren for enheten, for å løse problemer med Prime Video-appen eller Prime Video-avspilling.

Hvis du har problemer med å se Prime Video på en TV eller spillkonsoll, kan det hende du må oppdatere fastvaren til enheten.

Fastvare er dynamisk programvare innebygd i de fleste TV-er og strømmeenheter. Fastvaren kan endres for å forbedre ytelsen til enheten din, eller justeres for å endre videofunksjoner og tekniske forhold.

Oppdatering av fastvaren din kan også bidra til å løse problemer med Prime Video og andre programmer på enheten din.

Tip: Hvis du vil se Prime Video-titler som er tilgjengelige i UHD, må du kanskje oppgradere fastvaren til den kompatible Ultra HD-TV-en til den nyeste versjonen. Du vet at du har den nyeste versjonen hvis du ser et "Ultra HD"-alternativ på startskjermbildet i Prime Video-appen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Prime Video-kvalitet og -formater (SD, HD, UHD, HDR).

Enhetsprodusenter slipper jevnlig fastvareoppdateringer du kan laste ned til enheten via en aktiv internettforbindelse. Noen oppdateringer er påkrevet, og noen er valgfrie. Du vil vanligvis se et varsel på skjermen når en ny oppdatering er tilgjengelig eller nødvendig for enheten din.

De fleste enheter har også manuelle trinn for fastvareoppdateringer i "Innstillinger"-menyen. Brukerhåndboken for enheten inneholder vanligvis informasjon om tilgang til og administrasjon av fastvareinnstillingene.

Vær oppmerksom på at kun Samsung TV-er utgitt i 2012 med fastvare som starter med "AKUC" eller "DEUC" støtter Prime Video. For å identifisere fastvareversjonen, gå ut av Smart Hub, og gå til Meny> Support > Om denne TVen / kontakt Samsung.

Hvis du bor i et av disse landene, vil Samsung TV-er utgitt i 2012 ikke lenger støtte Prime Video: Afghanistan, Angola, Anguilla, Antigua og Barbuda, Argentina, Australia, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belize, Benin, Bermuda, Bolivia, Botswana, Brasil, Brunei Darussalam, Burkina Faso, Kambodsja, Kamerun, Caymanøyene, Chile, Colombia Kongo, Den demokratiske republikken Kongo, Republikken Cote d'Ivoire, Djibouti, Ecuador, Egypt, Ekvatorial-Guinea, Eritrea, Etiopia, Fiji, Gabon, Gambia, Ghana, Grenada, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, India Indonesia, Irak, Israel, Jordan, Kenya, Kuwait, Laos demokratiske republikk, Libanon, Lesotho, Liberia, Libya, Arabia, Makedonia, Madagaskar, Malawi, Malaysia, Mali, Mauritania, Mauritius, Mosambik, Myanmar, Namibia, Nepal, New Zealand, Niger, Nigeria, Oman, Pakistan, Det palestinske territoriet, Panama, Papua Ny Guinea, Paraguay, Peru, Filippinene, Qatar, Sør-Sudan, Rwanda, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, Saint Martin, Saint Vincent og Grenadinene, Samoa, São Tomé og Prinsipp, Saudi Arabia, Senegal, Seychellene, Sierra Leone, Singapore, Somalia, Sri Lanka, Surinam, Swaziland, Taiwan, Tanzania, Thailand, Togo, Trinidad og Tobago, Turks og Caicos-øyene, Tuvalu, Uganda, De forente arabiske emirater, Uruguay, Venezuela, Vietnam, De britiske jomfruøyene, Jomfruøyene, Jemen, Zambia, Zimbabwe.

Important: Husk at fastvareoppdateringer kan påvirke måten andre funksjoner eller programmer fungerer på på enheten. Hvis du har problemer med en fastvareoppdatering eller trenger mer informasjon, kan du søke hjelp hos enhetsprodusenten.