Løs DRM-feil 3305 og 3321

Hvis Prime Video-nettleseren viser DRM-feil 3305 eller 3321, kan du prøve å bytte til en nettleser som støtter vår HTML5 videospiller.

Denne feilen kan oppstå når du bruker Flash Player til å strømme Prime Video fra datamaskinens nettleser.

Hvis du vil se Prime Video på datamaskinen din, anbefaler vi at du bruker HTML5-videospilleren vår. HTML5 videospilleren gir den beste avspillingsytelsen og mindre buffering. Den støtter også Autoavspilling og avspilling i HD-oppløsningen 1080p.

HTML5-avspilleren er tilgjengelig i følgende nettlesere:

• Chrome (nyeste versjon)
  • Firefox (nyeste versjon)
  • Internet Explorer (versjon 11 eller nyere)
  • Microsoft Edge
  • Safari (versjon 5 eller nyere)
  • Opera (versjon 31 eller nyere)

HTML5-avspilleren laster automatisk--bare åpne PrimeVideo.com fra en av disse støttede nettleserne, og prøv å se videoen på nytt.

Hvis du har problemer med avspilling på en av disse nettleserne, kan du se seksjonene nedenfor for ytterligere problemløsnings-trinn.

Tip: Hvis du fortsatt trenger hjelp etter å ha prøvd trinnene under, Kontakt oss.

HTML5 på Chrome

Hvis du fortsatt ser en feil i Chrome, kan du prøve å oppdatere til den nyeste versjonen av Chrome for å kontrollere at nettleseren din har tilgang til HTML5-spilleren:

1. Åpne Chrome-menyen Menyknapp
			 og velg Om Chrome. Nettleseren vil da sjekke etter oppdateringer.
  2. Hvis en Relansering-knapp er tilgjengelig, klikk den for å oppdatere Chrome.
  3. Lukk alle faner, lukk Chrome og restart den igjen.
  4. Prøv videoen på nytt.

Du må kanskje også aktivere eller installere Content Decryption Module for Chrome.

Tip: Prime Video krever at nettleseren din kan levere denne komponenten. Hvis du nylig installerte Chrome for første gang, kan det hende denne delen ikke er til stede. Det kan ta opptil 10 minutter å laste ned Content Decryption Module.
For å aktivere:
  1. Skriv inn chrome://plugins i adressefeltet i nettleseren.
  2. Se etter Widevine Content Decryption Module.
  3. Hvis komponenten ikke er aktivert, klikk på Aktiver.

Hvis du ikke ser Widevide Content Decryption Module oppført, kan du installere den slik:
  1. Skriv inn chrome://components i adressefeltet i nettleseren.
  2. Utvid WidevineCdm.
  3. Klikk Se etter oppdateringer. Nettleseren din laster da ned nyeste versjon.

Når du har bekreftet at Content Decryption Module er installert og aktivert, gå tilbake tilPrimeVideo.com fra en av disse støttede nettleserne, og prøv å spill av videoen på nytt.

HTML5 på Internet Explorer eller Microsoft Edge

Hvis du fortsatt ser en feil når du bruker Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge, kan du prøve å rydde dine hurtigbufrede nettleserfiler for å sikre at du får tilgang til HTML5-spilleren og ikke Flash:

1. Klikk på Innstillinger (tannhjul-ikon) i nettleservinduet ditt.
  2. Velg Sikkerhet.
  3. Klikk på Slett nettleserhistorikk, og velg Bufrede bilder og midlertidige Internett-filer fra listen over alternativer.
  4. Klikk Slett for å bekrefte.