Løs digitale rettighetsfeil

Her er noen vanlige løsninger du kan prøve hvis Prime Video videospilleren for Chrome viser en "Digital Rights Error" under avspilling.

Denne feilen oppstår når Content Decryption Module ikke er aktivert i Chrome.

For å støtte tilgangskontroll (DRM)-teknologi krever Prime Video-spilleren at nettleseren din kan levere denne komponenten.

Tip: DRM-teknologier gjør at innholdseiere kan angi retningslinjer for kopiering eller visning av beskyttet digitalt innhold.

Chrome-nettleser

Hvis du nylig installerte Chrome for første gang, kan det hende "Content Decryption Module" ikke er til stede. Det kan ta opptil 10 minutter å laste ned Content Decryption Module.

Får å løse dette problemet må du aktivere eller installere Content Decryption Module i din nettleser.

For å aktivere:

1. Skriv inn chrome://components i adressefeltet i nettleseren.
  2. Se etter Widevine Content Decryption Module.
  3. Hvis komponenten ikke er aktivert, klikk på Aktiver.
  4. Start Chrome-nettleseren på nytt ved å lukke den og åpne den igjen.

Hvis du ikke ser Widevide Content Decryption Module oppført, kan du installere den slik:
  1. Skriv inn chrome://components i adressefeltet i nettleseren.
  2. Utvid WidevineCdm.
  3. Klikk Se etter oppdateringer. Nettleseren din laster da ned nyeste versjon.