Løs problemer med Chrome Web Player

Her er noen vanlige løsninger du kan prøve hvis Prime Video videospilleren for Chrome viser en feilmelding under avspilling.

Oppdater Chrome

Å oppdatere til den nyeste versjonen av Chrome kan ofte løse periodiske problemer med avspilling av video:

1. Åpne Chrome-menyen Menyknapp
			 og velg Om Chrome. Nettleseren vil da sjekke etter oppdateringer.
  2. Hvis en Relansering-knapp er tilgjengelig, klikk den for å oppdatere Chrome.
  3. Lukk alle faner, lukk Chrome og restart den igjen.
  4. Prøv videoen på nytt.

Lukk andre faner

Prøv å lukke andre faner du har åpne i Chrome. Fanen du bruker til å se videoer i må ikke være i "inkognito-modus". Hvis den er det, lukk fanen og åpne den på nytt.

Hvis du fortsatt trenger hjelp, Kontakt oss.