Løs avspillingsfeil 7206

Her er noen vanlige løsninger du kan prøve hvis Prime Video-spilleren for Chrome viser feilmelding "7206".

Denne feilen oppstår vanligvis hvis datamaskinen mangler viktige Windows-oppdateringer, eller hvis du ikke har de nyeste grafikk- eller lyddriverne installert.

Note: Du kan også se denne feilen hvis du bruker en virtuell maskin eller ekstern skrivebordstilkobling, som ikke støtter Prime Video-streaming.

Her kommer flere tips du kan prøve for å løse problemet:

Oppdater Windows

Sjekk Windows for oppdateringer for å sikre at du har den nyeste tilgjengelige programvaren fra Microsoft. Disse oppdateringene inkluderer ofte viktige systemoppgraderinger eller feilrettinger som kan påvirke datamaskinens generelle ytelse.

For å se etter oppdateringer, åpne Windows Update (http://update.microsoft.com) fra Internet Explorer, og følg instruksjonene på skjermen.

Oppdater grafikk- og lyddrivere

Det kan hende du må oppdatere maskinens grafikk- og lyddrivere. Drivere er programmer som datamaskinen bruker til å betjene maskinvare eller andre eksternt tilkoblede enheter, for eksempel skjermer, skrivere og høyttalere.

Hvis du vil vite mer om hvordan du oppdaterer datamaskinens drivere, går du til Microsoft Support (http://windows.microsoft.com/en-us/windows/devices-help#hardware-drivers-help).

Start datamaskinen på nytt

Prøv å start datamaskinen på nytt. Dette kan være påkrevd for å fullføre installasjon av programvare og driveroppdateringer.

Prøv enda en nettleser

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, kan du prøve å spille av videoen din i en annen nettleser. Det kan være et midlertidig problem, eller inkompatible innstillinger i Internet Explorer.

Tip: Chrome (versjon M42 eller nyere) støtter også vår HTML5-baserte webspiller. HTML5-spilleren gir vanligvis den beste avspillingsopplevelsen, fordi den er optimalisert for å fungere med vår tjeneste, og bruker ikke separate nettleserutvidelser (som Silverlight eller Adobe Flash) for å vise videoinnhold.

For mer informasjon om Chrome, inkludert installasjonsinstruksjoner, gå til Google Chrome.

Hvis du fortsatt trenger hjelp etter å ha prøvd disse trinnene, Kontakt oss.