Om oppdatering av hjemsted

Finn ut hvordan du oppdaterer hjemstedet ditt.

Det kan hende at du får se en melding som ber deg om å oppdatere hjemsted når du bruker Prime Video. Hjemstedet ditt brukes for å tilby deg den beste Prime Video-opplevelsen. Betalingsmåtene som er knyttet til Amazon-kontoen, bestemmer hjemstedet ditt. Hvis du bor i et av disse landene, kan du se Prime Video-innhold på støttede enheter og det lokale Amazon-nettstedet:

• USA (www.amazon.com/av)
  • Storbritannia (www.amazon.co.uk/av)
  • Tyskland/Østerrike (www.amazon.de/av)
  • Japan (www.amazon.co.jp/av)

Hvis du bor utenfor disse landene, må du oppdatere hjemstedet ditt for å få tilgang til visse deler av Prime Video-innholdet eller bruke PrimeVideo.com. Du vil bare bli bedt om å oppdatere hjemstedet én gang.

PrimeVideo.com er tilgjengelig internasjonalt (utenfor landene som er oppført ovenfor). Du trenger ikke oppdatere hjemstedet ditt når du er på reise. Finn ut hvordan du kan Se Prime Video mens du reiser internasjonalt.

Hvis du flytter til et annet land etter at du har stilt inn hjemstedet ditt, Kontakt kundeservice.

Før du oppdaterer hjemstedet

Merk: Hvis du tidligere har brukt Prime Video på Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de eller Amazon.co.jp, kan oppdatering av hjemstedet påvirke Prime Video-opplevelsen din, inkludert:

• Alle dine leide og/eller kjøpte videoer blir utilgjengelige, unntatt på det lokale Amazon-nettstedet. Du har fortsatt tilgang til dette innholdet ved å besøke Amazon-nettstedet for leie/kjøp fra en datamaskin. Dette innholdet kan ikke nås fra PrimeVideo.com-nettstedet, eller iOS-, Android-, Fire-nettbrett- eller Smart TV-applikasjoner.
  • Aktive Amazon-kanalabonnementer blir utilgjengelige, unntatt på det lokale Amazon-nettstedet. Du har fortsett tilgang til dette innholdet ved å besøke Amazon-nettstedet for kjøp fra en datamaskin. Merk, det er kanskje ikke tilgjengelig for strømming når du er utenfor landet det ble kjøpt i. Dette innholdet kan ikke nås fra PrimeVideo.com-nettstedet, eller iOS-, Android-, Fire-nettbrett- eller Smart TV-applikasjoner.
  • Alle personlige innstillinger og lister tilbakestilles. Innstillinger for foreldrekontroll og personlige lister inkludert visningslisten din tilbakestilles også. Hvis du tidligere har opprettet en PIN-kode for Amazon Video, må du gjenskape den på PrimeVideo.com. Finn ut mer om Foreldrekontroll og Din visningsliste på PrimeVideo.com
  • Tilgjengelige videoer på Prime Video kan variere. Tilgjengelige TV- og filmtitler kan variere på PrimeVideo.com på grunn av lisensavtaler.
  • Enhetskompatibilitet kan variere. Prime Video er bare tilgjengelig på iOS, Android, Fire-nettbrett og utvalgte Smart Connected TV-er. Finn ut mer om Støttede enheter og funksjoner på PrimeVideo.com.

Slik oppdaterer du hjemsted

Oppdatering av hjemsted kan ta opptil 15 minutter. Når hjemstedet ditt er oppdatert til et Prime Video-kvalifisert land, får du tilgang til PrimeVideo.com-nettstedet. Avhengig av nytt hjemsted kan de viste titlene også endres.

For å oppdatere Hjemsted, logg deg på PrimeVideo.com ved hjelp av Amazon-kontoinformasjonen din.

Eksisterende Prime-medlemmer

Kunder med et aktivt Prime-abonnement blir bedt om å velge Hjemsted fra en liste over land. Listen over land som vises, er basert på landene betalingsmåtene dine er utstedt i. Hvis du ikke ser hjemlandet ditt i listen, kan du besøke det lokale Amazon-nettstedet for å legge til en ny betalingsmåte.

Ikke-Prime-medlemmer

Kunder som ikke har et aktivt Amazon Prime-abonnement, blir bedt om å starte et Prime Video-abonnement. Du må velge en betalingsmåte for å starte et abonnement. Du kan angi hjemstedet ditt ved å velge et land fra Ditt land-listen på skjermbildet Legg til / Endre betalinger.