1. Min konto

Foreldrekontroll i Prime Video

Prime Videos foreldrekontroll lar deg angi begrensninger for videoinnhold som kan vises eller kjøpes på kontoen din.

Prime Videos foreldrekontroll fungerer ved å kreve at konto-PIN-koden din angis for å omgå kjøps- eller visningsbegrensninger som er aktivert på kontoen din.

Merknad: Amazon Fire TV-enheter har egne foreldrekontroll-innstillinger som begrenser tilgang til innhold og kjøp, og du må administrere disse innstillingene direkte på enheten.