Opprett og administrer Prime Video-profiler på Fire TV

Du kan opprette og administrere Prime Video-profiler gjennom Prime Video-appen på Fire TV-enhetene dine.

Du kan ha opptil seks brukerprofiler (standardprofilen pluss fem ytterligere profiler for enten voksne eller barn) i Prime Video med én enkelt Amazon-konto.

Slik oppretter og administrerer (redigerer/sletter) du en Prime Video-profil via Prime Video-appen på Fire-TV:
  • Du kan velge og redigere profiler ved første oppstart av Prime Video-appen. Ellers,
  • Merk silhuettikonet i toppmenyen, og velg deretter Bytt profil.
  • Hvis du vil redigere en eksisterende profil i denne menyen, kan du bruke Fire TVs fjernkontroll til å velge profilen du vil redigere, og deretter velge Ny. Dette tar deg til skjermen for å opprette en ny profil.