Avslutte Prime Video Channel-medlemskapet ditt

Avslutte Prime Video Channels-medlemskapet på nett.

1. Gå til Konto og innstillinger.
  2. Velg Kanaler fra toppmenyen.
  3. Under Dine kanaler finner du medlemskapet du vil avbryte.
  4. Velg Avbryt kanal, og bekreft.

Avslutningsdatoen for medlemskapet vises på bekreftelseskjermbildet. Du kan omgjøre avbestillingen frem til den datoen. Etter avslutningsdatoen vil du ikke belastes for eller ha tilgang til innhold fra kanalen. Avbrytelse av et medlemskap genererer ingen tilbakebetaling for tidligere medlemskapsavgifter.

Du trenger Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskap for å få tilgang til Prime Video Channels. Hvis du avslutter Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskapet ditt, avbryter du også Prime Video Channels-medlemskapet.