Avslutte Prime Video Channels-medlemskapet ditt

Avbryt Prime Video Channels-abonnementene dine på nett.

1. Gå til Konto og innstillinger og velg Kanaler fra toppmenyen.
  2. Finn abonnementet du vil avbryte.
  3. Velg Avbryt kanal og bekreft.

Avslutningsdatoen for medlemskapet vises på bekreftelseskjermbildet. Du kan omgjøre avbestillingen frem til den datoen. Etter avslutningsdatoen vil du ikke belastes for eller ha tilgang til innhold fra kanalen. Avbrytelse av et abonnement genererer ingen tilbakebetaling for tidligere abonnementsavgifter.

Du trenger Amazon Prime-medlemskap for å få tilgang til Prime Video Channels. Hvis du avbryter Amazon Prime-medlemskapet ditt, avbryter du også Prime Video Channels-abonnementene.