1. Min konto

Hva er Prime Video Mobile Edition?

Prime Video Mobile Edition er en plan for én enhet som kun kan brukes på mobile enheter og som kun er tilgjengelig i utvalgte land via eksterne partnere og i India direkte fra Amazon.

Kunder med abonnement på Prime Video Mobile Edition kan kun strømme Prime Video-innhold i standardoppløsning ved bruk av Prime Video-appen på Android eller iOS.

Hvis du vil se innhold på flere typer enheter, eller i høyere oppløsning, må du oppgradere til et vanlig Prime Video-abonnement eller Amazon Prime-medlemskap (om dette er tilgjengelig). Kunder i India kan også oppgradere til et Prime Lite-abonnement.