Leie og kjøpe Prime Video-titler

Du kan kjøpe ekstra innhold å se på Prime Video.

Utvalgte Prime Video-titler kan leies eller kjøpes gjennom PrimeVideo.com og Prime Video-appene.
  1. Se gjennom katalogen på Prime Video-nettstedet, eller bruk Søk-funksjonen til å finne en spesifikk tittel. Akkurat nå kan bare filmer kjøpes eller leies.
  2. Du får opp flere valgmuligheter fra tittelsiden til produktet. Kjøp av en tittel legger den til i Mine ting permanent. Leie av en tittel legger den til der i en begrenset periode. Leide titler ligger i videobiblioteket ditt i 30 dager fra leiedatoen. Når du trykker spill av på en leietittel, har du imidlertid minst 48 timer på å se den. Noen titler har lengre perioder du kan se dem på.
  3. Velg Kjøp eller Leie, etter ønske. For å kjøpe eller leie i en annen videokvalitet, velg Flere kjøpsalternativer.
  4. Hvis du har angitt foreldrekontroller, bes du om å angi PIN-koden din for å fullføre kjøpet.