Opprette og administrere Prime Video-profiler på iOS-, Android-enheter og Fire Tablet

Du kan opprette og administrere Prime Video-profiler gjennom Prime Video-appen på iOS-enheter, Android-enheter og Fire Tablet.

Du kan ha opptil seks brukerprofiler (standardprofilen pluss fem ytterligere profiler for enten voksne eller barn) i Prime Video med én enkelt Amazon-konto.

Slik oppretter og administrerer (redigerer/sletter) du en Prime Video-profil gjennom Prime Video-appen på Android-enheter og Fire Tablet:

• Klikk på Profiler-ikonet øverst på skjermen i Prime Video-appen.
  • Klikk på profilnavnet for å åpne rullegardinmenyen, og velg +Opprett profil for å opprette en ny profil eller Administrer profiler for å redigere eller slette eksisterende profiler.

Slik oppretter og administrerer (redigerer/sletter) du en Prime Video-profil via Prime Video-appen på iOS-enheter:

• Klikk på Mine saker nederst på skjermen i Prime Video-appen.
  • Klikk på profilnavnet for å åpne rullegardinmenyen, og velg +Opprett profil for å opprette en ny profil eller Administrer profiler for å redigere eller slette eksisterende profiler.