1. Min konto

Konfigurere en PIN-kode for Prime Video-konto på nettet

En PIN-kode for Prime Video-kontoen omgår kjøps- og visningsbegrensninger på kontoen din.

Prime Video-kontoinnehaveren kan angi en konto-PIN-kode til å

• låse tilgangen til profilen
  • omgå kjøps- og visningsbegrensninger i hvilken som helst profil på kontoen
  • overstyre alle PIN-koder for profillås
  • begrense opprettelse og fjerning av profiler

Alle profiler kan være PIN-låst. Profil-PIN-koder deles aldri med kontoinnehaveren, men kontoinnehaveren kan overstyre alle profil-PIN-koder med konto-PIN-koden.

Slik konfigurerer du en PIN-kode for en Prime Video-konto:

Gå til Mine profiler-siden.

1. Klikk på Rediger profil, og klikk deretter på kontoinnehaverens profil.
  2. På Rediger profil-siden klikker du på Administrer-knappen ved siden av Konto-PIN-kode og låser.
  3. Hvis du blir bedt om det, skriv inn Amazon-kontoinformasjonen din.
  4. På siden konto-PIN-kode og låser klikker du på Opprett-knappen ved siden avPrime Video-konto-PIN-kode.
  5. Skriv inn en PIN-kode på Opprett konto-PIN-skjermen, og klikk deretter på Fortsett.
Merknad: Når den er konfigurert, gjelder Prime Video-konto- og profil-PIN-koder på alle enheter. Visningsbegrensninger gjelder bare enheten de ble konfigurert for.
Merknad: Hvis du koblet kontoer via Amazon Household-programmet, brukes konto-PIN-koden til den signerte primære Household-kontoen til å omgå eventuelle begrensninger.