Problemer med Prime Video Feil 7235

Dette gjør du hvis du ser feilkode 7235 på Prime Video.

1. Forsikre deg om at Chrome-nettleseren på datamaskinen er oppdatert. Se etter tilgjengelige nettleseroppdateringer ved å gå til Innstillinger > Om Chrome.
    Du blir bedt om å laste ned og installere eventuelle tilgjengelige oppdateringer.
  2. Skriv inn chrome://components i adressefeltet i Chrome, og trykk på Enter.
    Klikk på «Se etter oppdateringer» under Widevine Content Decryption Module og installer eventuelle tilgjengelige oppdateringer.