1. Min konto

Problemer med Prime Video Feil 7235

Dette gjør du hvis du ser feilkode 7235 på Prime Video.

1. Forsikre deg om at Chrome-nettleseren på datamaskinen er oppdatert. Se etter tilgjengelige nettleseroppdateringer ved å gå til Innstillinger > Om Chrome.
    Du blir bedt om å laste ned og installere eventuelle tilgjengelige oppdateringer.
  2. Skriv inn chrome://components i adressefeltet i Chrome, og trykk på «Enter».
    Klikk på «Se etter oppdateringer» under Widevine Content Decryption Module og installer eventuelle tilgjengelige oppdateringer.

Om oppdateringen av Chrome-nettleseren ikke fungerer, kan disse trinnene også hjelpe deg med å:

• Åpne Google Chrome-menyen (tre prikker-ikonet.)
  • Velg «Innstillinger».
  • I menyen velger du «Sikkerhet og personvern».
  • Velg «Nettstedsinnstillinger».
  • Rull ned og velg «Ytterligere innholdsinnstillinger».
  • Velg «ID-er for beskyttet innhold».
  • Påse at både «Nettsteder kan spille av beskyttet innhold» og «Nettsteder kan bruke identifikatorer» er valgt, og åpne deretter nettleseren på nytt.